News

Koningsdag 2021: Ga langs de oranje tompouce drive-thru

Hoor je het woord tompouce, dan stroomt het water je al in de mond. Het heerlijke, knapperige gebakje met een glanzend laagje glazuur en een heerlijke romige vulling aan de binnenkant is er nu ook in een oranje variant!

Koningsdag 2021 oranje drive-thru

Speciaal voor Koningsdag 2021 komt Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (kun je kennen van onder andere Heel Holland Bakt) met een oranje tompouce die je kan afhalen bij een drive-thru. Wij zijn om!

Koningsdag-2021

(Robèrt staat rechts op de foto)

Tompoucen kunnen niet ontbreken in onze Nederlandse cultuur. Natuurlijk zijn de tompoucen van de Hema heel erg bekend. De roze gebakjes zijn er dus nu, speciaal voor Koningsdag 2021, in een oranje vorm te vinden. Robèrt begreep ook de boodschap van de Nederlandse tompouce-eter: het gebakje moet stevige, blubberige banketbakkersroom bevatten met vanille tussen het deeg.

Tompoucen in Oisterwijk

Robèrt komt met dubbeldekkers van huisgemaakt bladerdeeg, luchtige Zwiterse room met vanille (kunnen we niet al iets proeven?) en oranje fondant. Wil je er zeker van zijn dat je dit gebakje met Koningsdag naar binnen schuift? De tompouce is op 27 april af te halen via een oranje-drive-trhu in Oisterwijk.

Hup oranje

Robèrt en z’n team zitten vol met goede ideeën. Ze komen namelijk niet alleen met de oranje Koningsdag 2021 tompouce, maar ook met macarons, tijgersoezen, chocoladeflikjes en nog veel meer. Voor de geïnteresseerden: je kan je bestelling plaatsen via de webshop van Robèrt en op het gekozen tijdstip afhalen bij de bakkerij in Oisterwijk en op Koningsdag dus in de vorm van een drive-thru. Voor vier tompouces betaal je een tientje. Heb je gelijk een leuk uitje voor je Koningsdag.

Lees ook:

★ Tompouce lovers opgelet! Albert Heijn verkoopt nu tompouce donuts
★ Smullen: met deze high tea recepten zitten jij en je bestie gebakken

Bron: FavorflavBeeld: iStock, Brunopress

Must reads 👀