News

André Hazes en Sarah van Soelen noemen elkaar soulmates op Instagram

André Hazes Junior en Sarah van Soelen zijn sinds een aantal dagen officieel een koppel. Na een lange tijd ontkennen hebben de twee de liefde naar elkaar uitgesproken. Nu doen ze dat beide ook op Instagram. De lovebirds noemen elkaar soulmates.

André en Sarah zijn spreken hun liefde uit via Instagram

Het mysterie rondom André Hazes Junior en Sarah van Soelen is nu een aantal dagen opgelost. De zanger gaf toe dat de twee een koppel zijn tijdens de talkshow Beau. In de show vroeg Beau van Erven Dorens voorzichtig naar de relatiestatus van André. Met veel twijfel vertelde de zanger dat hij gek is op Sarah. Cute!

Elvis Presley

De twee waren al een keer samen gespot in de Instagram-story van André met een innige foto. Nadat het koppel de relatie toegaf werd ook dit lieve videofragment gedeeld. Nu delen ze nóg iets over elkaar op hun stories. Beide delen ze een foto van Elvis Presley met een dame. Sarah schrijft onder de foto: ‘soulmates‘ en André ‘always on my mind‘. Hiermee doelen ze op de liefde tussen Elvis en Priscilla.

Verkeerde foto?

Met de foto bedoelen ze dat hun liefde voor altijd zou zijn, maar de foto doelt hier niet op… Sarah postte een foto van Elvis en Priscilla, maar André niet. De zanger plaatst per ongeluk een foto van Elvis en zijn minnares Ann Margaret. Oeps! De liefde tussen Elvis en Priscilla lijkt misschien #goals, maar beide zijn meerdere keren vreemdgegaan… We hopen dat dit niet gebeurt tussen Sarah en André!

Beeld: Bruno Press, Getty Images

Must reads 👀