Series & Films

Netflix films: Thunder Force

Tijd over voor een leuke film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Thunder Force.

Netflix films: Thunder Force

Heb je echt geen idee welke Netflix films leuk zijn? Wij hebben er een uitgezocht die je echt moet zien: Thunder Force.

Als je aan een superheldenfilm denkt, dan denk je gelijk aan een stoere man of vrouw. Maar in de film Thunder Force wordt dit helemaal anders aangepakt. Wetenschapper Emily heeft een manier gevonden om superkrachten aan mensen te geven om zich te beschermen tegen superschurken. Lydia (gespeeld door Melissa McCarthy) drukt in het lab op allerlei knopjes en je raadt het al, dit gaat fout. Ze krijgt een overdosis en wordt noodgedwongen een superheld. In de actiefilm krijgen voormalige vriendinnen Lydia en Emily (gespeeld door Octavia Spencer) superkrachten.

Zoek je echt iets totaal anders? Kijk dan even in onze vorige Netflix films artikelen. Houd daarbij ook onze nieuwe Netflix films tips in de gaten! Twee keer in de week delen we ze met ze. 

Bekijk hieronder de trailer van Thunder Force. 

Lees ook:

★ Netflix films: Yes Day
★ Netflix films: Wat Is Dan Liefde

Bron: Netflix | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved