Lifestyle

Wegzwijmelen bij de jongens van One Direction: dit is waarom we zo fan waren

Had jij ook je kamer vol met posters van de boyband hangen en kon je niet stoppen met muziek luisteren van de band? Je bent niet de enige. Wat waren ze leuk samen! Deze stellingen zal je dan ook zeker wel herkennen als je fan was van de band.

View post on Instagram
 

⋆ De jongens (zijn nu nog steeds) waren mega knap

We kunnen er niet omheen draaien. De jongens van de groep waren mega knap en dat was dan ook de reden dat je fan van hen was. En aangezien ze nu nog knapper zijn is het jammer dat ze niet meer bij elkaar zijn.

⋆ De muziek bleef je achtervolgen

Overal waar je kwam hoorde je songs van de band. Hoorde je de nummers niet op de radio, dan wel op je cd. En wat was je hard aan het meezingen.

⋆ De merchandise

Mokken, dekbedovertrekken, shirts, je kon echt van alles kopen waar de gezichten van de jongens op stonden. Als je nu thuis nog ergens iets hebt liggen dan ben je een die-hard-fan.

⋆ Ze deden aan goede doelen

Het nummer One Way Or Another is gemaakt om geld op te halen voor het goede doel. Het nummer is officieel van Blondie, maar de jongens hebben er een eigen draai aan gegeven. De opbrengst van de single zou geheel naar Comic Relief inzamelingsactie gaan. Deze inzamelingsactie moest geld opleveren tegen de hongersnood in Ethiopië. De jongens zijn dus niet alleen knap, slim maar ook nog eens behulpzaam.

⋆ De jongens hebben eigen gekke trekjes

Kende je de gekke trekjes van de One Direction leden nog niet? Na het lezen van dit artikel dus wel. Liam is bijvoorbeeld bang voor lepels, Zayn vindt spiegels mega leuk en Louis houdt van meiden die graag wortels eten. De jongens hebben ietwat gekke trekjes, maar dat maakt ze alleen maar leuker.

Geniet hieronder nog even van de foto’s van de jongens.

Harry Styles

View post on Instagram
 

Zayn Malik

View post on Instagram
 

Louis Tomlinson

View post on Instagram
 

Liam Payne

View post on Instagram
 

Niall Horan

View post on Instagram
 

Lees ook:

Monica Geuze blijkt al twee borstvergrotingen te hebben gehad: “Ik was echt niet blij”
Bridgerton seizoen 2: de nieuwe castleden zijn bekend

Bron: GirlzBeeld: Brunopress