Series & Films

Bridgerton seizoen 2: de nieuwe castleden zijn bekend

Heb jij ook zo van de Netflix serie Bridgerton genoten? We loved it. Deze serie gaf ons mega Gossip Girl en Dynasty vibes. Do we need to say more?! Als je Bridgerton nog niet gezien hebt, dan moet je de afleveringen asap gaan bingen! You won't regret it. Inmiddels zijn de castleden van Bridgerton's seizoen 2 ook bekend. 
Bridgerton seizoen 2

Bridgerton seizoen 2 komt naar Netflix (en dit zijn de castleden)

Bridgerton seizoen 2: het verhaal
De Netflix serie Bridgerton is gebaseerd op het eerste boek van Julia Quinns, The Duke & I. Het verhaal gaat over Bridgerton-dochter Daphne die haar debuut maakt in de Londense high society én op zoek gaat naar true love. Gelukkig is het niet bij één boek gebleven, want Julia heeft er maar liefst acht geschreven. Lucky us, het Bridgerton verhaal is dus nog lang niet afgelopen. Het tweede boek uit de Bridgerton serie heet The Viscount Who Loved Me en gaat over Daphne's broer Anthony. In dit boek volgen we namelijk zijn zoektocht naar ware liefde. Seizoen 2 van Bridgerton zou in het voorjaar in productie gaan, maar door het coronavirus is het allemaal nog erg onzeker.

Bridgerton seizoen 2: de cast

Oké, er is dus alvast wel heel veel bekend over de cast van Bridgerton seizoen 2! Edwina, het jongere zusje van Kate, wordt gespeeld door Charithra Chandran. Ook maken we kennis met Jack, het nieuwe lid van de Ton. Rupert Young, Merlin-acteur, gaat deze rol vervullen. Eerder werd bekend dat Sex Educations’ Simone Ashley de rol gaat spelen van Kate Sharma, de huwelijkskandidaat voor Anthony Bridgerton. Charithra Chandran gaat haar vergezellen als haar jongere zusje Edwina. In de boeken van Bridgerton is Edwina degene die het hart verovert van burggraaf Bridgerton. In Bridgerton seizoen 2 gaat het over Anthony’s zoektocht naar een vrouw en weten we dat de oudste Sharma daar een grote rol in gaat spelen. In de boekenserie heten Kate en Edwina eigenlijk Sheffield, maar in de serie krijgen ze de naam Sharma, die verwijst naar hun Indiase achtergrond. Chandran’s rol van Edwina is haar eerste grote tv- of filmrol. Spannend!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved