Lifestyle

Nieuwe telefoon nodig? Ga voor een refurbished iPhone 11

Tegenwoordig zijn iPhones niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas speelt Apple gemakkelijk op deze behoefte in en worden iPhones er niet goedkoper op. De nieuwe iPhone 12 Pro Max kost nieuw maar liefst €1.259. Vind jij dit, net als veel andere mensen, té veel geld voor een nieuwe iPhone? Logisch! Een aantrekkelijk alternatief is een refurbished iPhone. Met een nieuwer model, zoals de iPhone 11, bespaar je gemakkelijk tot 60%. Wij vertellen je graag de voordelen van een refurbished iPhone 11!

Als nieuw, maar dan goedkoper

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone 11 is de prijs. Waar je voor een nieuwe iPhone 11 minimaal €1.159 euro betaald, schaf je een refurbished iPhone 11 al aan voor €699. Je ontvangt dus meer dan 60% korting op een volledig gerenoveerde A-grade iPhone. Een A-grade iPhone is zo goed als nieuw en aan de buitenkant kunnen géén lichte of zéér lichte gebruikerssporen te zien zijn. Hierdoor haal je een kwalitatief goede iPhone in huis met een mooie, nieuwe uitstraling.

Gecontroleerd door experts

De binnen- en buitenkant van een refurbished iPhone 11 wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd door experts. Hierbij kun je denken aan controle van de microfoon, batterij, camera en het instellen van nieuwe software. Als er fouten worden aangetroffen worden deze gerepareerd of compleet vervangen. Daarna wordt er nog een laatste controle uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alles werkt naar behoren. Hierdoor ben je verzekerd van een goede aankoop.

3 jaar garantie!

Gaat er onverhoopt toch iets kapot aan jouw refurbished iPhone 11? Geen probleem. Waar Apple maar 1 jaar gratis garantie aanbiedt, bieden refurbished aanbieders al snel 2 jaar garantie aan op hun producten. Een aanbieder als refurbished.nl doet hier nog een schepje bovenop! Zij bieden 3 jaar garantie aan op hun gehele assortiment. Hiermee laten ze zien dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun refurbished producten.

Veiliger dan een tweedehands telefoon

Heb jij wel eens een tweedehands iPhone gekocht? Dan weet je vast ook wat de nadelen zijn. Tweedehands iPhones hebben vaak geen garantie meer en zijn niet gecontroleerd door experts. Hierdoor loop je sneller de kans om een kapotte iPhone te kopen, of gaat je tweedehands iPhone misschien minder lang mee dan je had verwacht. Door de uitvoerige controle op refurbished iPhones worden eventuele fouten voorafgaand aan de verkoop verholpen. En daarnaast heb je minimaal 2 jaar garantie, waardoor je aankoop een stuk veiliger is.

Duurzaam

Koop je een refurbished iPhone 11? Dan draag je bij aan een duurzame samenleving. Een iPhone die al eerder een eigenaar heeft gehad of teruggestuurd is met een technisch defect kan na een uitvoerige controle nog prima een ronde mee! Hierdoor wordt er een tweede leven gegeven aan het product, waardoor de levensduur van een iPhone met minimaal 2 jaar wordt verlengt. Daarnaast hoeven er ook geen schaarse grondstoffen gebruikt te worden omdat er geen nieuwe iPhone geproduceerd wordt. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved