Series & Films

Bridgerton seizoen 2: deze drie acteurs worden toegevoegd aan de cast

Het tweede seizoen van de Netflix serie Bridgerton is onderweg! We zijn super enthousiast, want seizoen 1 was om bij weg te dromen. Heb jij deze serie nog niet gezien? Dan moet je hem echt nog even bingen! Over het tweede seizoen wordt steeds meer bekend. Deze drie acteurs verschijnen in het nieuwe seizoen!

Bridgerton seizoen 2 cast update

De Netflix serie Bridegerton is een van onze nieuwe fave's! De serie is gebaseerd op het eerste boek van Julia Quinns genaamd The Duke & I. In de serie gaat Bridgerton-dochter Daphne opzoek naar haar ware liefde en binnenkomt in de Londense high society. De boekenreeks van Julia Quinns bestaat uit maar liefst 8 (!) boeken. Dus we zijn nog wel even zoet met alle verhalen die zich afspelen rondom Daphne. 

Bridgerton seizoen 2

Als wij de boekenreeks mogen geloven gaat Anthony een grote rol spelen in het tweede seizoen. In het tweede boek gaat hij namelijk opzoek naar zijn true love. Eigenlijk zou het nieuwe seizoen al in maart 2021 online staan, maar helaas gooit het Coronavirus roet in het eten. Nog even afwachten dus. Regé-Jean Page, in Bridgerton beter bekend als Sexy Simon, zal volgens de nieuwste gossip helaas NIET mee doen in Brigerton seizoen 2. Sad! De reden is waarschijnlijk omdat hij een andere klus heeft aangeboden gekregen. We keep you updated...

De cast

Er is al super veel bekend over de cast in het nieuwe seizoen. Edwina, het jongere zusje van Kate, wordt gespeeld door Charithra Chandran. We maken kennis met Jack, het nieuwe lid van de Ton. Ook werd al bekend dat Sex Educations’ Simone Ashley de rol gaat spelen van Kate Sharma, de huwelijkskandidaat voor Anthony Bridgerton. Nu hebben de maker van de serie nog een paar namen losgelaten die terug te zien zijn. Dit zijn: Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young. Met al die nieuwtjes kunnen wij echt niet meer wachten. Let's pray dat het seizoen snel online komt!

Bron: Grazia.nl | Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved