News

YES! 'Er komen 8 nieuwe seizoenen van Bridgerton aan'

Dit is het beste nieuws ooit: Bridgerton krijgt mogelijk acht seizoenen! Wait, what? Je hoeft dus niet langer sad te zijn dat je het eerste seizoen in één keer gekeken hebt. We krijgen maar liefst acht nieuwe seizoenen van de Netflix serie. Yay, we can't wait!

Alles wat we weten over de 8 (!) nieuwe seizoenen van Netflix' Bridgerton

How do we know?

De showrunner (een soort regisseur) van Bridgerton, Chris van Dusen, vertelde in een interview met Collider over de nieuwe seizoenen. En nope, acht seizoenen is niet een random getal. It all makes sense: Bridgerton is gebaseerd op acht verschillende boeken én de Bridgerton familie bestaat uit acht verschillende kids. Chris zei in het interview: "Ik zou het fantastisch vinden om op alle Bridgerton-kinderen te focussen en al hun (liefdes)verhalen te vertellen. Voor elk karakter." Wow, hoe amazing zou dit zijn?

Seizoen 2

Over het volgende seizoen weten we nog niet heel veel, but it is coming! Als de verhalen van de serie in lijn liggen met de boeken, dan zal seizoen 2 gaan over Anthony. Oeh, we can't wait om meer van hem te zien! En net als wij, is de cast ook erg excited over het nieuwe seizoen. Phoebe Dynevor a.k.a. Daphne, vertelt in een interview met Elle het volgende: “I want to see Daphne get involved in Anthony’s love life a bit, as he sort of meddled with hers quite a lot. I think that will be fun.”

De opnames

Het plan was om seizoen 2 van Bridgerton in de zomer van 2020 op te nemen. Maar helaas, dankzij corona ging dit niet door. Sad! De opnames zijn nu doorgeschoven naar maart 2021. Het zal dus - waarschijnlijk - nog wel even duren voordat we Bridgerton seizoen 2 ook op Netflix kunnen zien. 

Zoek je naar een Netflix serie die je in de tussentijd kan kijken? Misschien zijn deze series wel wat voor jou. 

Bron: grazia.nl | Beeld: Netflix
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved