News

Monica Geuze laat een nieuwe tattoo zetten door een verloren weddenschap

Het is altijd gezellig om met vrienden een spelletje te spelen, maar verliezen vindt natuurlijk niemand leuk. Al helemaal niet wanneer je uhm… een blikje alcohol moet laten tatoeëren. Het overkwam Monica Geuze toen zij gisteravond een potje kaarten verloor.  

Monica Geuze laat blikje STËLZ tatoeëren

In Monica Geuze's Instagram story kun je terugzien hoe het allemaal begon. Een gezellig avondje drinken escaleerde snel een serious game.Haar fans hadden waarschijnlijk alle hoop in Monica haar kaart skills, ruim 70% vond het een goed plan om deze weddenschap aan te gaan. Maar dat verliep dus niet helemaal zoals gepland. "Oh my lord, ik heb die schoppen 2 gepakt. Ik wilde revanche, want ik wil echt die tatoeage niet", zegt Monica. Kort daarna pakte Milan, een vriend van Monica, ook de schoppen 2. Dit zorgde ervoor dat de twee samen een steen-papier-schaar ronde gingen doen.

Milan was er he-le-maal klaar voor:Vanaf dit punt werd de weddenschap erg spannend. De eerste rondje steen-papier-schaar wint Monica, maar de andere twee verliest ze. Die zag ze even niet aankomen:Yess girl: op naar de tattooshop. Dezelfde avond liet Monica Geuze nog een tattoo zetten. 

Bron: Instagram @MonicaGeuze

Wij zijn erg benieuwd wanneer we het eindresultaat mogen zien. Een ding weten we zeker: deze avond vergeet Monica Geuze niet snel meer...
 

Bron: rtlnieuws.nl, Instagram.com | Beeld: Brunopress, Instagram
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved