Travel

Wauw! Deze hangbrug is echt prachtig en bengelt in buurland Duitsland

Heb je geen last van hoogtevrees en geniet je graag van een mooi uitzicht? Dan wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk richting Duitsland vertrekken. In het Duitse Mörsdorf vind je een hangbrug van 360 meter lang over een prachtige vallei.

Een prachtige vallei oversteken

Op Instagram zie je vast weleens travel pics voorbijkomen, er zijn zoveel mooie plekjes in de wereld. Hangbruggen zijn ontzettend populair om te fotograferen, en wij begrijpen wel waarom. Het adembenemende uitzicht dat je hebt wanneer je naar beneden kijkt zul je niet snel meer vergeten.

Waar hangt deze beauty uit?
Voor veel mooie plekjes moet je wel even in het vliegtuig zitten voordat je er komt, maar nu kun je dus ook dichtbij komen. In Duitsland op avontuur. De Geierlay is een loopbrug die boven de vallei van Mörsdorf hangt. Oh, en good to know: je kunt er helemaal gratis overheen lopen. 

Komt deze burg je bekend voor? Dat kan kloppen, want de brug is geïnspireerd op een exemplaar dat in Nepal bengelt.

De brug geeft licht in de avond
Door de prachtige natuurrijke omgeving trekt de Geirlay brug voornamelijk fotografen aan, maar er zijn natuurlijk ook veel wandelaars die oversteken. Als de zon onder is licht de brug op, dat is echt een prachtig gezicht (en leuk voor foto’s ofcourse).


Ben jij net zo benieuwd als ons? Verzamel wat vrienden en plan een roadtrip naar Duitsland. Check dan gelijk deze drive-thru lijst met plekjes langs de weg om te pauzeren, yummy!

 

via GIPHY

Bron: Eifelinfo.nl, flair.be | Beeld: Unsplash, Instagram, Giphy
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved