Beauty

Rode vlekken in je gezicht? Zo ga je dat tegen

Nu het zonnetje weer begint te schijnen hoef je niet meer een dikke laag foundation te dragen. Maar als je nu last hebt van rode vlekken in je gezicht, snappen we dat je het niet fijn vindt om zonder make-up de deur uit te gaan. Wij hebben daarom wat producten geselecteerd die ideaal zijn tegen rode vlekken in je gezicht. 

Rode vlekken gezicht? Deze producten helpen je

1. Indeed Labs Calming 10 Balm

Deze balm met een zijdezachte textuur voet de huid en geeft een kalmerend gevoel. 10balm is een herstellende anti-irritatie balsem. Het is dé oplossing die herstelt en voedt zonder irritatie te geven en help je dus tegen rode vlekken in je gezicht.

Calm Indeed Balm

Indeed Labs Calming 10 Balm, Ici Paris XL | € 26,55

2. Shiseido Waso

Deze matte primer is een corrigerende primer voor de T-zone problemen. Een kleine hoeveelheid van deze primer fixeert je make-up voor de hele dag. De WASO verzorgingslijn staat bekend om de specifieke behoeftes van de gevoelige huid van twintigers en is dus perfect tegen de rode vlekken in je gezicht.

Shiseido Waso

Shiseido Waso, Ici Paris XL | € 28,44

3. Peter Thomas Rothcucumber Gel Mask

Deze zachte gel helpt de een droge en geïrriteerde huid te kalmeren, hydrateren en te de-toxen met extracten als komkommer, papaya, kamille, ananas, suikerersdoorn, suikerriet, sinaasappel, citroen, bosbes en aloë vera. Een hele hoop fruitsoorten dus! Dit masker is fantastisch om de rode vlekken in je gezicht te kalmeren. 

Cucumber gel mask

Peter Thomas Rothcucumber Gel Mask, Ici Paris XL€ 47,61

4. Clarins Calm Essenstiel Redness Corrective Gel

De Clarins corrective gel is een verfrissende, groengetinte gel die roodheid direct vermindert en de huid kalmeert en beschermt. Bye bye rode vlekken in je gezicht.

Clarins Calming

Clarins Calm Essenstiel Redness Corrective Gel, ici Paris XL |  € 35,53

5. It Cosmetics CC+ Cream Illuminatian SPF 50+

Deze CC+ Cream SPF 50+ is bedoeld voor een geïrriteerde huid. Het geeft een subtiele verheldering zonder schittering of glinstering. De crème is rijk aan onder andere antioxidanten en vitamines. Echt een must-have voor een heldere huid zonder rode vlekken!

via GIPHY

It Cosmetics CC+ Cream Illuminatian SPF 50+, Ici Paris | € 39,95

More beauty?

Met deze 7 simpele beautytips krijg je een zuivere huid

Dit zijn onze ultieme favoriete (high + low budget) oogschaduw palettes

Beeld: Pexels

Must reads 👀