Fashion

We love pastelkleurtjes! 10x inspiratie voor leuke kleding items

Kleding met vrolijke kleurtjes, daar word je toch gelukkig van… Deze lente zijn pastelkleurtjes weer helemaal fashionable! Wij geven je 10x inspiratie voor leuke kleding items.

Kleding inspiratie pastelkleuren

1. Fluffy & comfy
Wij zijn echt dol op deze look. Wanneer je een dagje geen zin hebt in strakke kleding is een pantalonbroek perfect. Combineer dit met een leuke top in een pastelkleur of kies bijvoorbeeld voor een basic wit shirtje. ★You will rock!

2. Claw clip
De claw clip is weer helemaal terug van weggeweest. Dit is geen kledingstuk, maar hoe cute is het als je je outfit combineert met een pastel haaraccessoire!

3. Blazer
In de lente zijn er dagen dat je je warme winterjas op de kapstok kunt laten hangen, hello sunshine. Een blazer is echt perfect om te dragen wanneer het lente zonnetje aan het schijnen is.

4. Details
Een aantal jaren geleden was het echt not done om verschillende felle kleurtjes met elkaar te combineren. Nu is dit in de mode, give it a try! Heb je lichtblauwe sokken? Combineer deze dan bijvoorbeeld met een scrunchie in het lichtroze. 


5.  Vestje met knopen
Wat ook zeker niet mag ontbreken in je kledingkast, is een lekker warm vest. Draag deze leuke vestjes open of dicht. Wanneer je het vestje combineert met een coltruitje eronder staat het ook super fancy.

6. Lange rokken
Korte rokjes zijn mega schattig maar niet altijd comfortable. Probeer eens een lange rok uit. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je net te ver bukt, oops

7. Pied-de-poule
Patroontjes zijn helemaal hip. Dit pied-de-poule rokje in verschillende pastelkleuren vinden wij echt amazing!

8. Corset top
Wauw deze topjes zien er zo girly uit, perfect voor een date. Combineer de top met momjeans en je bent ready to go.

9. Patchwork
Patchwork-items zien er vaak uit alsof je zelf achter de naaimachine bent gekropen, maar het is echt een modetrend. 


10. Streepjes
Het lijkt wel alsof streepjes nooit uit de mode gaan. Het is een tijdloze trend, lees dit artikel als je wilt weten waarom. 

 

Bron: Harpersbazaar.nl, Cosmopolitan.nlBeeld: Unsplash, Pinterest