Whait what?! De tandarts kan dus zien of je recent een blowjob hebt gegeven

Health door Romy

Ok, this is weird... Als je een afspraak hebt staan bij de tandarts let dan even op dat je niet kort van tevoren een blowjob geeft aan iemand. Misschien heb je het al wel op TikTok voorbij zien komen, maar de tandarts kan dus blijkbaar zien of je een blowjob hebt gegeven. Wait, what?!

Tandarts ziet of je recent een blowjob hebt gegeven

In de Tiktok van Cian McBrian zie je niet veel meer dan hemzelf met zijn hand voor zijn mond. Maar deze Tiktok ging viral en is tot nu toe al 4,9 miljoen keer bekeken! Er staat: ‘Just found out the dentist can find out wether someone has given (insert hersen-emoji) or not im screaminggggg!’ Maar hoe komt hij aan deze informatie, want is het wel waar?

@cianmcbrien

IM CRYING ##fyp

♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg - mthekyng

 

 

Maar schrik niet, it's true. Verschillende tandartsen reageren onder de video van Cian McBrian. Hoe ze zien of jij recent een blowjob hebt gegeven? Easy. Wanneer jij een jongen zijn grote vriend some special attention geeft, kan het er soms ruig aan toe gaan. Dan verschijnt er een soort blauwe plek op je gehemelte nadat je hem hebt verwend. OMG, really?

Mocht je nu twijfelen om de volgende keer na een recente blowjwob de tandarts af te bellen, you don’t have to. Jouw tandarts ziet het wel, maar zal er niet diep op in gaan. No worries. Een beetje fun moet kunnen wanneer je in die tandartsstoel ligt, toch?

De eerst volgende keer als je in de stoel bij de tandarts ligt zal je er wel even aan denken, we guess ;-).