Lifestyle

New music friday: Frenna werkt samen met een wereldberoemde zangeres

It’s friday then, saturday sunday! Het weekend staat om de hoek en je weet dat wat betekent…New music friday. Elke week zetten wij de leukste nieuwe tunes op een rijtje. Deze week brengt Frenna een lied uit met een wereldbekende zangeres.

New music friday

Frenna en Yemi Alade – Handle It

Frenna brengt bijna altijd goede dansbare tunes uit. Deze week brengt hij een nummer uit met de Nigeriaanse zangeres Yemi Alade. Je kan haar kennen van haar liedjes op het album van The Lion King met Beyoncé of haar recente samenwerking met Yung Felix. Je kan gerust zeggen dat deze zangeres tot de top van de afropop hoort.

Ian Dior en Illenium – First Time

Ian Dior kan je kennen van zijn mega hit Mood samen met 24Goldn. Het genre emo-trap is al jaren bekend in de underground scene, maar nu beginnen ook de mainstream radiozenders het genre op te pakken. Wel aangepast op de commerciële markt natuurlijk. Ging jij goed op het nummer Mood? Dan is dit lied waarschijnlijk jouw cup of tea.

Russ en Blxst – Fck Boys

Hou jij van een laid back beat en R&B? Dan moet jij dit lied horen! Het is de perfecte tune om relaxed je weekend in te gaan.

Latifah en Bella – Freaky

Wij sluiten deze lijst af met girlpower. Latifah is geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Ze heeft meerdere hits op haar naam staan en ook deze song is weer een echte banger! Bella is vrij nieuw, maar je moet haar zeker even op Spotify checken.

Must reads 👀