Lifestyle

New music friday: Bruno Mars en Anderson.Paak brengen hun eerste single uit als Silk Sonic

Yes het is vrijdag! Je staat al met één been in het weekend. Wij zetten elke vrijdag de leukste nieuwe tunes op een rijtje. Zo kan jij dansend het weekend in. Deze week is Esko terug en hebben we een nieuw muziekduo. Ook hebben we muziek van Zara Larsson en Selena Gomez opgespoord!

New music friday

Esko en Josylvio – Breng Mij Terug

Esko is terug van weggeweest en hij komt gelijk goed binnen met een paar bangers. In zijn nieuwste single rapt hij over de tijd van vroeger en hoe hij daar naar terug wil. Wij krijgen kippenvel van deze super goede en herkenbare lines!

Zara Larsson – Need Someone

Zara Larsson is vandaag met een heel album uitgekomen! Need Someone is een van de dansbare songs die op het album staat.

Bruno Mars en Anderson.Paak (Silk Sonic) – Leave the Door Open

Bruno Mars en Anderson.Paak lieten al eerder weten dat ze een muziekduo gingen vormen. Eindelijk is de eerste single er! Het duo heet Silk Sonic en hun muziek is super smooth. Eigenlijk precies wat je van dit getalenteerde duo verwacht.

DJ Snake en Selena Gomez – Selfish Love

Deze vrolijke zomerse tune is perfect voor het moment dat jij klaar bent met school en je laptop dicht gooit. Selena stelt ons nooit teleur!

 

Beeld: istock

Must reads 👀