Lifestyle

New music friday: Bilal Wahib en Ronnie Flex komen met een nieuwe single

Het is weer vrijdag en dat betekent new music friday! Wij delen elke week onze favoriete nummers met jou. Zo ga jij met een goed gevulde afspeellijst het weekend in. Deze week komt Bilal Wahib met een nieuw nummer en er is een nieuwe artiest in de game.

New music friday!

RANI – Knock you down

RANI is vrij nieuw in de mainstream muziekwereld. Maar je kan haar kennen van haar wereldhit ‘Post Malone’ samen met Sam Feldt. Daarna heeft ze een aantal eigen singles uitgebracht en nu komt ze met een EP! Knock you down is een nummer over zelfacceptatie. Met een vrolijk en aanstekelijk deuntje is dit heerlijk voor de zonnige dagen. Beluister hem hier!

Bilah Wahib en Ronnie Flex – 501

Na zijn succesvolle acteercarrière is Bilal Wahib ook begonnen met eigen muziek. Na Video Vixen en Tigers komt hij nu met een nieuwe single genaamd 501. Super cheesy, maar stiekem houden we ervan! Luister hem hier!

View post on Instagram
 

Willie Wartaal – Eén foto

Ga jij goed op de liedjes van De Jeugd van Tegenwoordig? Dan ken jij Willie Wartaal 100% zeker en ga je zijn nieuwe tune ook top vinden! Beluister hem hier!

Sean Paul, Charly Black en Greeicy – Ravin’

Als je dit heerlijke zomernummer hoort dan wil je het liefst met een cocktail op het strand liggen. Of helemaal los gaan in de club! Ben jij fan de caribbean beats? Dan vind jij dit nummer heel tof! Luister hem hier!

Beeld: Unsplash