Je kunt nu meedoen aan de Online Harry Potter Pubquiz (en iedereen laten zien dat jij écht de grootste fan bent)

News door Rochell

Ben jij groot fan van Harry Potter en denk je alles over de films en de personages te weten? Dan hebben wij jouw roeping gevonden. Je kunt nu namelijk deelnemen aan een Harry Potter pubquiz. En als jij echt zoveel over Harry Potter weet, dan sleep jij die overwinning natuurlijk binnen no-time binnen. Lees snel verder voor meer informatie.

Appeltje-eitje? Zo'n Harry Poter pubquiz? Dat zul je toch echt moeten bewijzen door deel te nemen aan de pubquiz. Pubquiz at home heeft tijdens deze de coronapandemie al veel verschillende online pubquizzen georganiseerd. En de pubquiz die ze nu hebben aangekondigd is perfect voor iedere liefhebber van Harry Potter.

Volgens de organisatie kunnen we een pubquiz 'vol verrassingen, leuke rondes met veel fragmenten, muziek en meer' verwachten. Wegens groot succes is er zelfs een extra dag toegevoegd om mee te kunnen doen aan de quiz. 

Harry Potter pubquiz

De Harry Potter pubquiz vindt dus op verschillene dagen plaats, omdat er zoveel enthousiastelingen waren die mee wilden doen. De online pubquiz staat gepland op dinsdag 30 maart, zaterdag 3 april en zondag 4 april. De eerste twee data zitten helaas vol, maar er zijn nog een aantal plekken vrij voor de online pubquiz op zondagmiddag 4 april, van 15:00 tot 17:00 uur. Deelname aan het Zoom Quizcafé kost €8,49 per persoon.