Lifestyle

Room make-over! Met deze items maak jij je kamer gezellig

Ben je net verhuisd? Of ben jij helemaal klaar met je saaie kamer? Dan is het tijd voor een room make-over! Speciaal voor jou hebben wij de leukste items en ideeën opgezocht en op een rijtje gezet. 

Room make-over inspiratie

Sfeerverlichting

Alleen maar lampen zien er vaak saai uit in een kamer. Lampionnen, lichtborden, lichtslingers en kaarsen zijn voorbeelden van perfecte en goedkope sfeerverlichting. Je kan deze items overal ophangen en daardoor kan je elk hoekje opfleuren! Tip: kerstverlichting werkt ook prima.

 
View post on Instagram
 

Foto’s

Vind jij je muur saai? Dan zijn foto’s de perfecte oplossing! Natuurlijk is het extra leuk om foto’s van jou en je vrienden op te hangen. Je kan ze in lijstjes doen, aan een rek vastmaken met knijpers of ze met knijpers aan een touw vastmaken. Er zijn genoeg mogelijkheden!

 
View post on Instagram
 

Een opvallend dekbedovertrek

Je bed is meestal de eyecatcher van je kamer. Als je een opvallend dekbedovertrek hebt dan wordt dit versterkt. Hierdoor hoef je minder accessoires in je kamer te hebben, anders word het heel druk.

 
View post on Instagram
 

Kussens en kleedjes

Door veel verschillende kussens en kleedjes op je bed en bank neer te leggen ziet het een heel knus uit. Dit kan ook heel goedkoop en simpel!

 
View post on Instagram
 

Meer wooninspiratie nodig? Lees dan ook:

– 6x interieur inspiratie op Instagram waar je meteen verliefd op wordt

– Wooninspiratie: 20 items voor je kamer onder de €10,-

– In vijf stappen je studentenkamer inrichten

Beeld: Unsplash: Daria Shevtsova