Lifestyle

6x interieur inspiratie op Instagram waar je meteen verliefd op wordt

Wat moesten we doen zonder Instagram? Dat vragen we ons echt mega vaak af. Zonder Instagram was het niet mogelijk om al onze inspiratiebronnen op de voet te volgen, thank god voor Instagram! Naast het volgen van verschillende Instagrammers, volgen we ook graag andere content op Instagram. Het volgen van interieurgerelateerde accounts is dan ook één van onze favorieten. Ben je op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld je kamer, lees dan vooral even verder. We weten zeker dat jij in één klap verliefd wordt. 😉

1. Elisah Jacobs – Interior Junkie
Elisah Jacobs is de eigenaar van de site en blog INTERIOR JUNKIE. Hierop is mega veel inspiratie te vinden voor het hele huis, maar ook voor studentenkamers en hometours van andere bloggers. Super leuk! Haar eigen huis is ook echt een pareltje, hieronder zie je een kiekje van de woonkamer. Hoe leuk is dit hoekje en die grote, gezellige plant?! Love it!

View post on Instagram
 

2. Roomed
De Instagram pagina en grote inspiratiebron ‘Roomed’ is een echte favoriet op de redactie. Talloze interieurstijlen komen voorbij en er is voor ieder wat wils. Van industrieel tot Scandinavisch, het is een echt interieurwalhalla! Meer tips nodig voor een Scandinavisch interieur? Neem een kijkje in dit artikel!
 

View post on Instagram
 

3. Bartsboekje
Dit Instagram-account is niet helemaal gericht op interieur, maar wat een toffe beelden deelt Maartje! Deze blogger heeft een ontzettend leuke stijl en deelt dan ook veel foto’s van allerlei leuke hoekjes uit haar eigen huis, maar ook van leuke spots die zij tegenkomt.
 

View post on Instagram
 

4. Lisanne van de Klift
De Instagram van Lisanne staat boordevol vrolijke en kleurrijke bloemen. Hier worden wij zó blij van. De bloemen komen overal in terug en maakt het interieur zoveel leuker. Lisanne is vooral gericht op kleine details, super leuk om inspiratie uit te halen voor je eigen kamer.
 

View post on Instagram
 

5. Vosgesparis
Als een strak en modern interieur helemaal jouw smaak is, zoek dan niet verder. Dit account is de hemel voor iedere fan van een strak interieur. Natuurlijke tinten zoals grijs, bruin en olijfgroen komen aan bod. 
 

View post on Instagram
 

6. Suzanne – ensuus
Houd jij van een rustig en sepia-achtig interieur, dan is dit jou place to be. De Instagram van Suzanne staat vol sepia kiekjes en zachte plaatjes van mega leuke hoekjes. Ook roze tinten komen aan bod, lekker girly!
 

View post on Instagram
 

Wil je een interieurliefhebber iets cadeau doen, maar je weet niet wat? In dit artikel vind je de leukste cadeautips.

Beeld: iStock

Must reads 👀