Lifestyle

Leesvoer nodig? Dit zijn onze favoriete boeken van het moment

Alhoewel wij ook echt van een goede Netflix serie kunnen genieten, is het soms ook heerlijk om even weg te duiken in een goed boek. Helemaal wanneer deze verhalen hartstikke goed zijn. We hebben er nu alle tijd voor. Wij hebben de ultieme checklist van dit moment voor jou verzameld. Lees je mee?

Halló uren lezen met onze favoriete boeken

Tip: een boek shoppen? Klik dan gewoon op de naam van het boek om 'm te bestellen!

Ijstijd - Maartje Wortel ♥ €15
Dit bijzondere verhaal volgt het leven van James, die voor het eerste hartstikke verliefd wordt. De lucky babe is Marie, maar dit zou natuurlijk geen roman zijn als hun romance niet van een leien dakje gaat. James gaat een boek schrijven om zichzelf compleet nieuw uit te vinden. 

Kwetsbaar verliefd - Lianne Reijntjes  ♥ €22
Als je net als wij ook dol bent op romantische chicklits, is dit echt een boek voor jou. Gia denkt een zomer lang te genieten van zon, zee en knappe mannen, maar dat loopt toch even anders. Ze ontmoet namelijk totaal onverwachts iemand die haar leven verandert. Lianne schrijft heel beeldend, waardoor je het gevoel hebt alsof je zelf ook in Barcelona zit. And that is all we need now ;-)

Negentig seconden - Vannesse Thuyns  ♥ €16,95
Een vrouw heeft blijkbaar niet langer dan 90 seconden nodig om haar date te beoordelen. Na anderhalve minuut weet ze al of die persoon een blijvertje is. Wij zijn heel benieuwd hoe jij hier tegenover staat... Absolute aanrader dit boek. 

Vele hemels boven de zevende - Griet Op De Beeck  ♥ €12,99
Griet Op De Beeck is een Belgische schrijfster en ze staat bekend om haar bijzondere manier van vertellen. Als je vaker boeken van haar hebt gelezen, dan weet je misschien wel dat ze vaak meeslepend schrijft. Dit is het eerste boek van Griet en in het verhaal neemt ze je mee naar vijf mensen die ieder op hun eigen manier aan elkaar verbonden zijn. 

De meeste mensen deugen - Rutger Bregman  25,-
Dit boek bestaat al een tijdje, maar als je 'm nog niet gelezen hebt, is het een echte aanrader voor je to read-lijstje. Eigenlijk is het een moderne vertelling van de geschiedenis, met een hip sausje. Ben jij geïntereseerd in mind en de psychologie achter de mens? Dan is dit boek helemaal jouw ding. 

Ik ben Emma - Kristien Hemmerechts  22,99

De omstandigheden van nu en de moderne versies van de personages van het oorspronkelijke Jane Austen verhaal zijn erg fijn bedacht en nemen je helemaal mee in de tijd van toen. Kristien Hemmerechts heeft het oorspronkelijke “Emma” verhaal op een frisse, vlotte en geloofwaardige manier hertaald. Aanrader!

Toch liever wat anders? Lees dan onze tips voor boeken over persoonlijke groei.

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved