Vanaf deze datum is De Grote Bram Krikke Show te zien op Videoland

News door Rochell

Ook zo'n groot fan van Bram Krikke? We get that. De inmiddels te noemen 'influencer' is hilarisch en maakt veel leuke content. En als je zijn programma's en video's leuk vindt, hebben wij goed nieuws. Binnenkort is zijn nieuwe show genaamd: 'De Grote Bram Krikke Show Met Bram Krikke', te zien op Videoland! Wij vertellen je vanaf wanneer de show te zien is, en wat je precies van de show zelf kunt verwachten.

De politiek is misschien niet iets waar jij je heel erg in interesseert. En dat is helemaal niet erg: soms is het allemaal best lastig te volgen. Maar om de jongere generatie meer informatie te geven over de politiek en de verkiezingen, gaat Bram Krikke op zijn eigen manier proberen om een inzicht te geven in de politiek. Zijn show wordt een combinatie van showbizz en politiek, op de manier waarop we het gewend zijn van Bram Krikke.

De Grote Bram Krikke Show Met Bram Krikke

Wij zijn best wel benieuwd naar wat Bram Krikke voor ons in petto heeft. Als het net zo wordt als al zijn andere producties, dan wordt het vast weer een succes. 'De Grote Bram Krikke Show Met Bram Krikke' is vanaf zondag 7 februari te zien op Videoland.