Celebs

8 bekende hotties en hun trouwe viervoeters

Girlscene is gek op hondjes en we zijn niet de enige: veel bekende hotties zijn er ook dol op. Hondjes en knappe mannen... Klinkt perfect toch? Speciaal daarom hebben we acht leuke én bekende hondenbaasjes uitgezocht. Goed nieuws: de meeste viervoeters kan je gelijk volgen op the gram. Ready for some cuteness? Lees dan snel door.

Bram Krikke en Peppie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) op

Dit Italiaanse windhondje is van radio-dj en YouTube-sensatie Bram Krikke. De besnorde Bram is helemaal gek op het beestje en heeft hem zelfs een eigen Instagramaccount gegeven. Peppie is begin 2020 bij Bram en zijn vriendin Didi komen wonen. Wat een schatje.

Dave Roelvink en Klaas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

De knappe Dave Roelvink heeft, hoe kan het ook anders, ook een megaknap hondje. Januari 2019 liet Dave 'vader' te zijn geworden van hondje Klaas en hij was daar enorm blij mee. Inmiddels is Klaas al flink gegroeid, maar heeft hij nog steeds van die prachtige ogen. Lief.

Géza Weisz en Sjaantje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Géza Weisz (@gezaweisz) op

Acteur, dj en tegenwoordig ook eigenaar van zijn restaurantje OEUF Géza Weisz is dol op zijn hond Sjaantje. In eerste instantie zou Géza alleen even op Sjaan passen, maar hij werd verliefd op het schattige beestje. Nu zijn de twee onafscheidelijk!

Justin Bieber en Oscar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

2018 was het jaar van Justin Bieber: hij trouwde niet alleen met zijn grote liefde Hailey, maar nam ook een nieuw hondje in huis. Lieve Oscar wordt maar al te graag gedeeld met de volgers van zijn 'ouders' en heeft zelfs een eigen Instagram-account met maar liefst één miljoen volgers. Té cute, die Oscar.

Liam Hemsworth en Dora

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op

Liam had samen met Miley enorm veel honden, maar op de foto zie je hem met hond Dora. Hij beschrijft zijn trouwe viervoeter als zijn beste vriend: "Good god I love this dog." Liam deelt maar wat graag plaatjes van zijn Dora en dat vinden wij helemaal niet erg. Wat een lieverd.

Matthijs de Ligt en Luna en Bella

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Matthijs de Ligt (@mdeligt_) op

*Smelt* Hoe lief is deze foto van voetballer Matthijs de Ligt en zijn twee hondjes Luna en Bella? Samen met zijn vriendin AnneKee adopteerde hij begin 2020 deze twee lieverdjes. Matthijs en AnneKee gingen voor één, maar kwamen thuis met twee. En geef ze eens ongelijk: kijk die snoetjes!

Nick Jonas en Gino

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gino Jonas (@ginothegerman) op

Zo lief: Nick Jonas en zijn hond Gino. Sinds eind november zijn de twee samen en vanaf dat moment ook onafscheidelijk. Gino was een cadeau van Nick's vrouw Priyanka en hij is er dolblij mee. Ook deze harige vriend heeft een eigen Instagramaccount met enorm veel volgers. Logisch ook, wat een schatje.

Tom Holland en Tessa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op

Tom Holland en zijn hond Tessa zijn dol op elkaar. Hij neemt zijn pitbull het liefst overal mee naar toe en liet haar zelfs schitteren tijdens de promotie van zijn Spiderman-film. Wat zijn ze lief samen, hè?

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved