Lifestyle

11 redenen waarom jij stapelverliefd bent op je hond

Vriendjes? Daar houd jij je absoluut niet mee bezig. Er is voor jou maar één liefde van je leven en dat is je hond. Wat zou je toch zonder dat beestje moeten? Precies, helemaal niks. Jij leeft voor Luna en dat zal altijd zo blijven. Je vriendinnen vragen weleens wanneer je gaat trouwen met je hond en stiekem zou je dat best wel willen. Klinkt dit voor jou bekend in de oren? Lees dan hier waarom je eigenlijk stapelverliefd bent op je hond. 

1. De enige die jou vrolijk begroet in de ochtend
Als jij 's morgens uit de veren komt, ligt je moeder nog op één oor en je zusje kijkt je niet eens aan met dat ochtendhumeur van haar. Gelukkig is er iemand in je leven wel oprecht vrolijk om je te zien in de ochtend. Dan wordt er flink geblaft en gekwispeld met de staart. Dat is wat jouw fantastische hond doet als jij je boterham met kaas smeert. You love it.

2. Jouw telefoon staat vol met foto's van je grootste liefde
Je kunt scrollen wat je wil, maar in jouw galerij kom je geen enkele foto tegen waar je hond niet opstaat. Verwijderen doe je niet aan, want daar krijg je sowieso spijt van.

3. Bij elke foto smelt je weg
Die foto's vervelen nooit. Keer op keer kijk je ernaar en smelt je weg. Zó schattig. "Ah, kijk hoe lief hij hier op de bank ligt!" En dat bij elke foto...

4. Op vakantie gaan is drama
Eigenlijk wil je nooit op vakantie, want dan moet je je trouwe vriend helemaal alleen achterlaten. Dat kun je dat arme beest niet aandoen. Twee weken lang bivakkeren in een klein hokje met andere dieren, oftewel het asiel. Je krijgt al rillingen als je hieraan denkt. Gelukkig duurt het nog even voordat het weer zover is. 

5. Je praat tegen je maatje op een uh, aparte toon
Zoals je tegen Senna praat, praat je tegen niemand. Je stem gaat iets omhoog en zegt alleen zoetsappige woorden. Tja, ze verdient dit gewoon. Het enige nadeel is dat ze niet terugpraat, maar die kwispelstaart zegt al meer dan duizend woorden. 

hond liefde6. Jij bent echt niet op mannenjacht
Jij hoeft echt nog niet aan de man hoor. Je vriendinnen snappen er geen bal van, maar de liefde tussen jou en je hond is echt onvervangbaar. Tinder en Happn heb jij echt niet nodig. Je zou maar je hond in de steek moeten laten voor een date met een jongen. Never!

7. Je neemt je hond overal mee naartoe
Naar het terras, park en de kapsalon. Jouw buddy is altijd van de partij. Waar jij bent is je hond, waar je hond is, ben jij. Je omgeving moet jouw wederhelft maar gewoon accepteren. Punt uit. 

8. Als je hond blij is om een vriendin van je te zien, krijg je een brok in je keel
Hartstikke fijn dat ze blij is om haar te zien, maar het lijkt wel of ze nu vrolijker is dan wanneer ze mij ziet. Dat kan echt niet! Er ontstaat lichte paniek, maar wanneer jij je hond weer in de ogen kijkt, weet je dat het gewoon goed zit. Pff... Gelukkig.

9. Max slaapt op jouw bed. Elke dag
Nog een reden waarom je geen vriend wil: je hebt er simpelweg geen plek voor. Max kruipt elke avond naast jou, dus dan ligt het al aardig vol.

10. Jouw hond is altijd het onderwerp van gesprek
Jouw favoriete gespreksonderwerp is natuurlijk je hond. Zijn lievelingseten, speeltje en ga zo maar door. Jij kunt hier uren over ratelen. 

11. Als achtergrond heb je natuurlijk...
Een foto van jou en de liefde van je leven wordt overal als achtergrond ingesteld. Op je telefoon, laptop, profielfoto's en natuurlijk de omslagfoto op Facebook. De hele dag word je geconfronteerd met dat geweldige beest. Heerlijk is dat. 

Lees hier nog 25 dingen die je alleen begrijpt als je een hond hebt. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved