Lifestyle

Woohoo! Het eerste festival van 2021 staat gepland

Kan jij net als wij ook niet wáchten tot we weer los kunnen op een festival? Wij zouden er alles voor over hebben en nemen de enorme rijen zelfs op de koop toe. Herkenbaar? Dan is er goed nieuws! Het eerste festival van 2021 staat namelijk gepland en dat is een héle leuke.

Finally: het eerste festival van 2021 staat gepland

Toen wij dit fantastische nieuws hoorden deden we een hysterisch vreugdedansje. Oké, twee! Schrijf maar vast in je agenda: 14 augustus vindt het Festival Strafwerk plaats op het Havenpark in Amsterdam. OMG. De line-up van dit dancefestival is doorgeschoven van afgelopen jaar naar deze editie en de organisatoren hebben er wel vertrouwen in dat het dit jaar wél kan doorgaan. “We zijn nog steeds aangeslagen door de dreun die we hebben gekregen van corona, dat zo heeft huisgehouden in onze sector”, vertelt organisator Jasper Goossen. “Maar we likken onze wonden, rechten onze rug en met meer energie dan ooit gaan we van 2021 de hardste editie ooit maken.”

Kaartje scoren
Oké, let’s hope for the best dus! Maar wanneer kan je dan een kaartje scoren voor dit toffe dance-festival? Nou, vandaag al! De voorverkoop van de tickets start donderdag 28 januari. Je betaalt niet direct het hele bedrag, maar doet een aanbetaling van 50 procent. Gaat het festival definitief door, dan betaal je de rest. Wordt het gecanceld, dan krijg je het bedrag teruggestort. Top!
De organisatie denkt dat door de aankomende vaccinaties en sneltesten het festival dit jaar wél kan doorgaan. Ook zouden ze veel overleg hebben met de gemeente Amsterdam en de GGD, waarschijnlijk over de nodige coronamaatregelen en regels die ze moeten opstellen. Lekker bezig Strafwerk! De organisatoren benadrukken wel dat het kán gebeuren dat de overheid besluit festivals niet te laten doorgaan en alles om die reden alsnog afgeblazen wordt. Maar laten we daar vooral nog niet vanuit gaan!

View post on Instagram