News

Er is een nieuw Harry Potter pretpark in de maak (en die moet iedere fan bezocht hebben)

Alle films van Harry Potter al – meerdere keren – uitgespeeld? En wordt je ook gewoon zo blij als je een video, foto, of iets anders tegenkomt dat met Harry Potter te maken heeft? Dan word je vast ook heel enthousiast van het idee van een Harry Potter pretpark. Nou, goed nieuws: er wordt er een gebouwd! En eerlijk is eerlijk: iedere fan moet toch minstens één bezoekje aan dit park brengen?

In de stad Orlando in Amerika bestaat al een pretpark in Harry Potter thema. Alhoewel, dit is geen compleet pretpark. Het Harry Potter gebied is slechts een klein gedeelte van het complete gebied in het Universal Orlando Resort. Liever nóg meer van Harry Potter zien? Dan is het toekomstige pretpark van Warner Bros misschien meer jouw ding.

Pretpark: The Making Of Harry Potter

In Tokyo wordt gebouwd aan een park van zo’n 30.000 (!) vierkante meter: ‘The Making Of Harry Potter’. De bedoeling? Dat er van alles te zien is wat met Harry Potter te maken heeft. Een – geweldig – initiatief van Warner Bros. Complete gebouwen uit de serie, zoals Hogwarts, zullen worden nagemaakt en kunnen ook van binnen worden bekeken. Er worden attracties geplaatst, en daarnaast kunnen bezoekers ook een inkijkje krijgen in de wereld van film. Er is namelijk de mogelijkheid om te bekijken hoe alle Harry Potter films zijn gemaakt.

Helaas moeten we nog even geduld hebben, aangezien het park pas in 2023 zal worden geopend. Maar goed, dat betekent natuurlijk niet dat we er nog niet over kunnen dromen. En aangezien het pretpark in Tokyo wordt gebouwd, is het ook best handig om wat tijd over te hebben om de spaarpot te vullen ;-).

harrypotter warnerbros pretpark

Bron: FEM FEM
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved