Series & Films

Megá plottwist in de finale van Prince Charming

Oh oh oh, wat hebben wij genoten van het eerste seizoen van Prince Charming op Videoland! Dachten we eigenlijk dat Videoland zichzelf na de Bachelorette niet kon overtreffen, oh girl they did! Wekenlang keken we in spanning hoe de knappe hunks het hart van Marvin a.k.a. Prince Charming probeerden te veroveren. Inmiddels is duidelijk wie er met de knappe Limburger vandoor is gegaan. Lees je mee?

Marnix is de winnaar van Prince Charming

Eigenlijk was gisteren al uitgelekt wie de finale van Prince Charming zou winnen. Roddelkoning FawrynotSawry kondigde namelijk aan dat cutie Marnix er met de prins vandoor ging en dat Ferdi naast het net zou vissen. En dat klopte. Marvin moest na al die wekenlang drama in Il Palazzo eindelijk kiezen met wie hij aan een relatie wilde bouwen en dat werd de schattige Marnix! Toch best vreemd, want na het kijken van de aflevering hadden we een beetje het gevoel dat Ferdi dé stabiele thuisbasis zou zijn waar de serieuze Marvin naar op zoek is. Hij had Ferdi namelijk al meerdere malen 'relatiemateriaal' genoemd, maar toch verkoos de prins Marnix boven Ferdi. "Dit is misschien wel het meest confronterende moment in mijn leven tot nu toe", zei de Limburgse prins over zijn keuze.

'Verneukt'
De woorden van Marvin deden Ferdi onzettend veel pijn en je kon ook duidelijk zien hoe verslagen hij was. "Ik voel me verneukt, eerlijk gezegd. Ik snap heel goed dat het leuk was, dat het fijn was en dat het oprecht was. Maar wat hij vandaag allemaal heeft gezegd en dat het hierop neerkomt, dat kan ik niet met elkaar rijmen. Dus ik voel me verneukt, ja."

De reünie 
Volgende week tijdens De Reünie zullen we zien of de liefde tussen Marnix en Marvin ook echt standhield. Volgens de roddels hebben Marvin en Ferdi elkaar namelijk alsnóg na het programma gevonden... Marnix is dus waarschijnlijk niet dé lover die we in Marvin zijn bed zagen liggen. Want, in de ‘hoe is het nu met’-aflevering van Prince Charming zal duidelijk worden dat Marvin Marnix alweer heeft gedumpt. Marnix zou in Nederland namelijk actief zijn gebleven op de datingapp Grindr. Real love vindt Marvin dus alsnog bij Ferdi. We keep you updated!

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved