Lifestyle

Griezelen met het nieuwe De Sims 4 Accessoirespakket: Paranormaal

Are you ready for some spooky times? De Sims 4 komt met een nieuw accessoirespakket: Paranormaal. Vanaf eind deze maand kan jij griezelen met het dit nieuwe pakket. En wat je kunt verwachten van De Sims 4 Paranormaal? Een heleboel!

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Wonen in een spookhuis

In De Sims 4 Paranormaal krijgen we de kans om op nieuwe manieren met het leven te spelen. En dan niet het ‘normale’ Simsleven, maar het leven na de dood! Oeh! Jouw Sims kunnen nu wonen in een spookhuis. En daar wonen ze niet alleen, want bij een spookhuis krijgen ze wat extra ‘huisgenoten’… Creepy! Je Sims zullen geen rustige nachten meer beleven dankzij deze spoken. In de spookhuiskavels komen er ‘s nachts ondeugende geesten tot leven… Yikes. Je kunt zelf de spookhuizen bouwen, inclusief bezeten voorwerpen. Durf jij dit aan? 

Watch on YouTube

Guirdy het spook

Gelukkig is het niet game over voor de Sims die in een spookhuis wonen. Zij kunnen namelijk een séance houden. Dit is een bepaalde manier waarmee je met geesten kunt communiceren. Of in dit geval met Guirdy het spook! Guirdy zal advies geven aan de Sims die last hebben van geesten die ‘s nachts de boel op stelten zetten. En het grappige van Guirdy? Hij is een beetje flirty. Absoluut geen engerd dus! Maar er is meer: tijdens een séance kunnen je Sims communiceren met spoken om ze te kalmeren en hun huizen zuiveren. Maar who knows, misschien vinden je Sims die spoken in huis juist wel gezellig! Dan kun je ze hun gang laten gaan. Blije geesten willen namelijk nog weleens cadeautjes achterlaten. Daar kunnen we mee leven 😉

View post on Instagram
 

Bothilde is back

De echte die hard Sims-spelers herkennen Bothilde bij het zien van de trailer meteen: de skeletassistent is terug! Bothilde had een rol in de allereerste Sims game én in De Sims 3. Wij zijn super excited dat ze terug is en kunnen niet wachten tot ze ons kan helpen in het huishouden. 

Paranormaal onderzoeker

Bij dit De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket krijg je ook een nieuwe vaardigheid: de mediumvaardigheid. Als hoog scoort op deze vaardigheid, dan kun je indruk maken op Guidry. En op deze manier kan je een Paranormaal onderzoeker-licentie verdienen. How cool! Met deze licentie is het mogelijk om andere Sims te helpen die last hebben van spoken in hun huis. En good news: hiermee kun je Simdollars verdienen, als een echte freelance ghostbuster 😉 Score!

Het 18e (!) accessoirespakket van De Sims 4 kost €9,99 en is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en op de computer via Origin en Steam. 

Bron: ea.comBeeld: ea.com

Must reads 👀