Lifestyle

Gelukkig komen deze 7 situaties alléén voor in The Sims

 

Speel jij ook altijd zo graag The Sims? Het is een levenssimulatiespel waarbij jij (voor het grootste gedeelte) de controle hebt. Maar er zijn een aantal situaties waarbij we blij zijn dat dit alléén in The Sims kan. 

1. Afwassen in de badkamer

Jouw Sim heeft eindelijk zijn eten opgegeten en nu is het tijd voor de afwas. Wanneer de Sim de eigenschap ‘netjes’ bezit, zal hij of zij zelf de afwas doen. Maar waarom kiest íedere Sim er toch voor om de afwas in de badkamer te doen? Je hebt uren gespendeerd aan het bouwen van een mooi huis (inclusief gootsteen in de keuken!), maar jouw Sim brengt de vuile vaat zonder enige twijfel naar de badkamer. Zucht. 

View post on Instagram
 

 

2. Magere Hein blijft rustig even chillen na het ophalen van jouw Sim

Oh no! Eén van jouw Sims heeft het helaas niet overleefd. Super sad. Het duurt niet lang voordat Magere Hein verschijnt om de Sim mee te nemen naar het hiernamaals. Je kunt je voorstellen dat dit een traumatische ervaring moet zijn voor jouw Sims. Maar voor Magere Hein is het daily business. En als hij het gezellig vindt bij jouw Sims thuis, blijft hij even hangen. TV kijken, de kliekjes opeten uit de koelkast, het kan allemaal. 

via GIPHY

 

3.  De kledingkeuzes van de ‘townies’ 

Townies zijn de random Sims die in dezelfde wereld leven als de Sims waar jij mee speelt. Maar de kledingkeuzes van deze townies zijn nogal, uhm, interesting. Een gevoel voor fashion hebben zij zeker niet. Een nette colbert gecombineerd met een zwembroek? Dat moet kunnen. Een galajurk naar de sportschool? Geen probleem. 

View post on Instagram
 

 

4. Geen zin in een baby? 

De baby’s en peuters in The Sims vragen veel aandacht. Net als in het echte leven. Maar soms heb je daar gewoon écht geen zin in. Gelukkig kun je in The Sims heel makkelijk een baby of kind ouder laten worden. Happy birthday, no more crying!

View post on Instagram
 

 

5. Bad mood

Soms is jouw Sim in een bad mood. Dat kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld wanneer er een stapel afwas staat en jouw Sim al een tijdje niets aan cleaning heeft gedaan. Maar wanneer je de orders geeft om de afwas te doen, zegt je Sim: “Nope, ik ben in een té slechte mood om dat te doen“. Vervolgens blijft dit slechte humeur hangen omdat alles nog vies is. Een irritante cirkel waar maar één oplossing voor is: alle vieze meubels verkopen. 

via GIPHY

 

6. Een baby met de kerstman

The Sims variant van Kerstmis is Winterfest. En waar wij de kerstman hebben, kunnen jouw Sims een bezoekje verwachten van Vadertje Winter. Maar wist je dat, als je dat zou willen, een kind kunt krijgen met Vadertje Winter? It’s a Christmas miracle. 

via GIPHY

 

7. Ongevraagde visite 

Als je de voordeur van jouw Sim niet vergrendeld, zien andere Sims dit als een uitnodiging om binnen te komen. Meestal duiken ze meteen achter jouw computer, zonder ook maar een woord te zeggen. Of ze plunderen jouw koelkast. En vaak zijn dit de Sims die jouw Sim slechts één keer eerder ontmoet heeft in een park. No thank you. 

via GIPHY

En ben jij een echte The Sims 4-fan? Dan herken jij deze situaties ook. 

Beeld: ea.com