News

Ideaal in coronatijd: met deze thuissauna breng jij de spa naar huis

We zitten in lockdown en helaas zijn de sauna's dus ook dicht. Gelukkig kun je je huis nu ook ombouwen tot een ware spa. Pak er een lekkere scrub bij, doe een maskertje op en ontspan. Hoe je je spa dag thuis helemaal compleet maakt? Met deze thuissauna. Whaaat? Ja, dit moet je toch hebben?!

Niet iedereen heeft thuis plek voor een sauna. Want eerlijk is eerlijk, zo'n sauna neemt heel wat ruimte in beslag. Maar dat hoeft niet. Er bestaat nu namelijk een opvouwbare sauna, en de kans is heel groot dat 'ie ook in jouw woonkamer past. 

Opvouwbare sauna voor in huis

Als je de onderstaande afbeelding bekijkt, dan word je waarschijnlijk al heel enthousiast. De sauna werkt heel simpel: deze bestaat uit de buitenkant, en een stoommachine welke je aan de binnenkant zet. Vervolgens zet je er een stoel in, rits je de sauna dicht en geniet je van de hitte. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de gebruiksaanwijzing leest, zodat je precies weet hoe je de sauna zo veilig en goed mogelijk kunt gebruiken.

De opvouwbare sauna voor in huis is onder andere te verkrijgen via Wish, voor 28 euro. De sauna is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: rood, blauw, roze, paars en wit. Zie je het al voor je, zo'n sauna in huis? Wij in ieder geval wel!

 

sauna thuissauna

Beeld: Wish
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved