Travel

Na het zien van deze foto’s wil jij ook een keer naar IJsland

 

Als je denkt aan vakantie, dan denk je aan zonnige oorden en tropische stranden. En niet aan een land waar in de winter maar vijf uur per dag de zon schijnt… Maar wij garanderen je: na het zien van deze foto’s zet jij IJsland op jouw travel bucketlist. 

1. Paardrijden

Deze foto lijkt wel te komen uit de serie Game of Thrones, wow! Als jij graag paardrijdt, dan wil je dit ritje zeker niet overslaan.

View post on Instagram
 

 

2. Het nooderlicht

Het noorderlicht is écht iets wat je een keer je leven gezien moet hebben. Het is voor veel toeristen dan ook één van de main reasons om naar IJsland te gaan. En terecht: kijk hoe amazing deze lucht eruitziet!

View post on Instagram
 

 

3. Reykjavik 

Reykjavik is de hoofdstad van IJsland en daarmee ook de grootste stad. Hoe schattig ziet dit gedeelte van de stad eruit? Het lijkt wel een winterdorpje. Cute!

View post on Instagram
 

 

4. Warmwaterbad

IJsland ligt vol met warmwaterbaden die op een natuurlijke manier verwarmd worden, waarin je kunt zwemmen. Hoe chill! Een is eigenlijk een soort outdoor spa.

View post on Instagram
 

 

5. Zwarte stranden

Wow, wist je dat de stranden op IJsland helemaal zwart zijn? Het ziet er spooky en tegelijkertijd ook sprookjesachtig uit. 

View post on Instagram
 

 

6. Papegaaiduikers

Papegaaiduikers zijn iconic voor IJsland. Ongeveer 60% van alle papegaaiduikers ter wereld zijn te vinden om IJsland. Deze twee lovebirds hebben samen een romantischere foto dan wij waarschijnlijk ooit zullen hebben 😉 

View post on Instagram
 

 

7. Doll house

Kijk hoe schattig dit huisje is, inclusief rook uit de schoorsteen. Zou jij hier willen wonen? 

View post on Instagram
 

 

8. Blue Lagoon

Een trip naar IJsland is niet compleet zonder een bezoekje aan The Blue Lagoon. Dit is een warmwaterbron waarin je kunt zwemmen. Wij zijn mega jaloers op deze girl. 

View post on Instagram
 

Gaat je wintersportvakantie niet door dit jaar? Met deze sneeuwfoto’s krijg je toch nog een beetje de feeling. 

Bron: ijslandspecialist.nlBeeld: unsplash.com