News

Dit ijshotel wil jij als Game of Thrones-fan zeker een keer bezoeken

Eerder schreven we al over de allergrootste Game of Thrones-expositie ter wereld en nu hebben we nog meer goed nieuws voor alle GoT-fans. Er komt namelijk een ijshotel, geheel in Game of Thrones-stijl, en daar kan jij overnachten! Wil je helemaal het gevoel krijgen dat jij je in de wereld van GoT begeeft? Lees dan alles over het ijshotel en waar je naartoe moet om hier te overnachten. 

Game of Thrones ijshotel
Ice ice baby! Een hotel helemaal gebouwd van ijs? Jep, die bestaat! In Finland is er een hotel gebouwd, Lapland Hotel Snowvillage, van 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo natuurlijk ijs. Enne, nu komt het goede nieuws voor alle Game of Thrones-fans: dit jaar wordt het ijshotel omgetoverd tot een Game of Thrones ijshotel! Dineren en slapen in GoT-stijl, hoe gaaf is dat?! Zie jij jezelf al overnachten in het Game of Thrones ijshotel? Wees er dan snel bij met boeken, want het hotel is nog open tot en met 21 april 2019. Een kamer voor twee kost €320, maar je kan er ook voor kiezen om een tour door het ijshotel te maken. Dan ben je €17,50 kwijt, maar kan je toch nog het GoT ijshotel bezoeken. 

Finland
Naast het Game of Thrones ijshotel is Finland sowieso wel de moeite waard. ‘s Avonds slaap je in het ijshotel en overdag ga je rondscheuren op sneeuwscooters of met huskies of rendieren. Awesome! Trommel maar snel je vriendinnen bij elkaar voor een winterse trip. 

Bron: Vakantiepiraten.nl | Beeld: iStock

 

Must reads 👀