News

I scream ice cream: Ben & Jerry's lanceert ijs voor honden 

Je kan al een tijdje gezellig samen met je hond genieten van een glaasje wijn. Nu komt er ook een té lekkere snack voor je trouwe viervoeter op de markt. Want, Ben & Jerry's komt met twee ijssmaken speciaal voor honden. Hoe leuk?! 

I scream ice cream: Ben & Jerry's lanceert ijs voor honden 

No more alone eating. Want als je op vrijdag avond lekker op de bank kruipt met een bakje ijs op schoot, dan kan je hond nu voortaan meegenieten. Ben & Jerry's lanceert twee delicious hondensmaken en start hiermee de nieuwe lijn Doggie Desserts. We love it. Je kan voor je favourite animal kiezen uit de smaken: Pontch’s Mix en Rosie Batch.

Ben & Jerry's Pontch’s Mix en Rosie Batch.

De smaak Pontch’s Mix is gemaakt van pindakaas en pretzels. Yumm. Zeg nu zelf dat klinkt superlekker, right? In de andere smaak Rosie Batch, zitten stukjes pompoen én koek. Ondanks dat de nieuwe Doggie Desserts zo lekker klinken, kan je beter niet stiekem je eigen lepel in de ijsbak steken. Don't do it. De hondenijsjes zijn namelijk niet geschikt voor mensen. 

Inslaan

Op dit moment is het nog eventjes afwachten wanneer we deze heerlijke, maar vooral té leuke ijsjes in de vriesvakken van de supermarkt kan vinden. Wil je jouw doggie nu alvast op een lekkere koude snack trakteren? Je kan Pontch’s Mix en Rosie Batch hier online bestellen. 

Bron: favorFlav | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved