Lifestyle

Ben & Jerry’s en Nike lanceren samen de Chunky Dunky sneaker

Ben jij een échte Ben & Jerry's of Nike lover? Dan hebben wij goed nieuws! Sportmerk Nike zag dat de samenwerking van Netflix en Ben & Jerry's een groot succes was en komt nu ook met wat leuks, namelijk een Limited Edition Ben & Jerry's X Nike sneaker. Deze is vanaf 23 mei te koop en je kan hem vinden onder de naam ‘Chunky Dunky’. 

Ben & Jerry's x Nike Chunky Dunky

De exclusieve sneaker die Ben & Jerry's en Nike uitbrengen is een speciale uitvoering van het 'Dunk Low' model van Nike. De schoen zal bestaan uit verschillende kleurrijke printjes en het materiaal lijkt op de bekende ijssmaak Chunky Monkey, van een koeienprint tot allerlei felle kleuren het heeft het allemaal. Bij de sneakers krijg je ook verschillende veters, zodat jij ze helemaal naar eigen wens kan maken. De Chunky Dunky sneakers kosten rond de €100 en zijn te koop over de hele wereld. 

Hier zijn de Chunky Dunky sneakers te koop

De Chunky Dunky sneakers zijn vanaf 23 mei te koop in Nederland. Je kan ze vinden bij SPARKY in Zwolle, Sevenply in Rotterdam en bij Ben-G Skateshop in Amsterdam. Vanaf 25 mei kan je ze ook online bestellen via de SNKRS app. Zorg dat je er snel bij bent, want voor je het weet zijn ze uitverkocht en er is maar een bepaalde voorraad. 

Bron: Glamour.nl | Beeld: iStock | Nike

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved