Lifestyle

Wat in 2020 cool was, maar in 2021 echt niet meer kan 

Het afgelopen jaar is er enorm veel gebeurd op het gebied van mode. Net zoals ieder jaar laten we bepaalde trends achter en worden er nieuwe geboren. Yay. Wat was er nu echt cool in 2020, maar kan je in 2021 beter in je kast laten hangen? Wij blikken graag met je terug. 

Wat in 2020 cool was, maar in 2021 echt niet meer kan 

1. Micro bags 

Een trend die in 2020 onwijs populair was, waren de micro bags. Je zag ze overal en de kleine tasjes werden vooral als accessoire gebruikt. Why? Nou, omdat er helemaal niks in past. Juist om die reden zeggen we vaarwel tegen dit veel te kleine tasje. 

2. Ugly sneakertrend 

De dad sneakers gingen heel wat jaren mee, maar in 2021 zijn ze echt not done. Wat we dan wel gaan dragen? Plattere schoenen! Deze overdreven chunky sneakers maken plaats voor bijvoorbeeld de oldie Nike Jordans. 

3. Lash extentions 

Wimperextensions hebben een enorm populaire tijd gekend in 2020. Toch lijkt het er nu echt op dat we in 2021 vaarwel gaan zeggen tegen de overduidelijke te neppe wimpers. Hiervoor in de plaats zien wij op TikTok wimperextentions in een subtielere bruine kleur. Deze zijn minder obvious en dus een stuk mooier! 

4. Long nails 

Net als met de wimpers, worden de nagels ook een stuk subtieler. Lange acryl nagels gaan we in 2021 steeds minder zien. Less is more babe. 

5. Tie dye

Tijdens de eerste intelligente lockdown gingen we massaal aan de tie dye. Helaas komt aan alles een einde, want ook de tie dye trend heeft zijn beste tijd gehad. Halverwege 2021 zeggen we voorgoed vaarwel tegen het vrolijke printje. 

6. Oversized T-shirts 

Met pijn in ons hart, moeten ook onze geliefde oversized shirts plaats gaan maken voor een nieuwe trend. In 2021 krijgen de baby tees a.k.a. de super strakke shirtjes een comeback. Snik, snik. 

7. Kleine brilletjes 

De matrix brillen trend is er eentje die je vooral veel op festivals voorbij zag komen. In 2021 maakt het té kleine brilletje, die je ogen amper beschermde tegen de zon, een plek voor grote diva brillen. 

8. Bikershorts 

Bikershortseither you love or hate them. De Kardashians maakten dit sportieve broekje fashion, door het te combineren met een grote blazer en een mooi paar hakken. Deze sporty trend kan in 2021 wat ons betreft niet meer.

9. Skinny jeans 

Skinny jeans zijn in 2021 een absolute no no. Hoewel we de strakke broeken jarenlang met heel veel plezier gedragen hebben, kan je ze nu beter in de kast laten liggen. Want wijd, wijder wijds is wat de jeans klok slaat. 

Natuurlijk is dit artikel geschreven met een korreltje zout, want dit betekent natuurlijk niet dat je gelijk je hele garderobe hoeft te vervangen ;-). Je moet gewoon blijven dragen wat je zelf leuk vindt.

Bron: harper's BAZAAR | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved