Lifestyle

Deze 7 dingen gaan we allemaal doen als we deze winter nog sneeuw krijgen

 

Een witte kerst hebben we helaas niet gekregen, maar de winter is nog niet voorbij! De kans op sneeuw is nog steeds aanwezig en we can’t wait tot de wereld even wordt omgetoverd tot winterwonderland. Deze dingen gaan we sowieso allemaal doen zodra het sneeuwt. 

1. Sneeuwballengevecht

Je buurjongetje, best friends, ouders en zelfs random voorbijgangers: be warned! Zodra het sneeuwt maak jij je klaar voor een good ol’ sneeuwballengevecht. En helemaal lockdown- proof, want je kan met een sneeuwballengevecht gemakkelijk 1,5 meter afstand houden. Score!

via GIPHY

 

2. Tong uitsteken

Het uitsteken van je tong is iets wat we al-le-maal doen zodra het begint te sneeuwen. Er is gewoon iets satisfying aan het feit dat de perfecte sneeuwvlok precies op jouw tong landt. En één tip: don’t eat the yellow snow 😉

via GIPHY

 

3. Een sneeuwpop maken

Het maken van een sneeuwpop mag natuurlijk niet ontbreken. “Do you want to build a snowmaaaan…” Pluspunten als de sneeuwpop een wortel als neus krijgt. 

via GIPHY

 

 

4. Een fotoshoot doen

Do it for the gram! Een winters plaatje staat mega cute op je feed en zodra het sneeuwt ren je meteen naar buiten voor een foto. Het is een foto opportunity die je niet snel nog een keer krijgt! Hier lees je een aantal tips voor het maken van foto’s in de sneeuw.

via GIPHY

 

5. Sleeën

Sleeën alleen iets voor kinderen? No way! Niets is leuker om met een volle vaart een berg (of oké: heuvel in Nederland) af te glijden. Wieheeee!

via GIPHY

 

6. Snow angels maken

Hoe leuk is het om neer te ploffen in een vers pak sneeuw. Doe dit samen met je lover, mega romantic! Zorg er wel voor dat je warm ingepakt bent 🙂

via GIPHY

 

7. Binnen blijven

Misschien vind je die kou wel helemaal niks en blijf je het liefste lekker warm binnen. Met een dikke trui en een warme chocolademelk op de bank vermaak jij je prima. Is het al zomer?

via GIPHY

Gaat het deze winter niet meer sneeuwen, maar wil je wél sneeuwpret beleven? Dan hebben wij de perfecte game. Als we hopelijk na de winter uit de lockdown zijn gaan jij deze dingen meer waarderen.

Beeld: pexels.com

Must reads 👀