Lifestyle

Dit is waarom je de Sims 4 Sneeuwpret wil spelen

Het is december and that means: winter! Balen als je dit jaar op wintersport vakantie zou gaan, maar helaas zitten we midden in een tweede lockdown. Niet getreurd: dit is hét perfecte moment om De Sims 4 Sneeuwpret te ontdekken. Wij vertellen je alles over onze nieuwe favoriete game.

De Sims 4 Sneeuwpret is het tiende uitbreidingspakket van De Sims 4. Wow! En net als alle andere packs, stelt deze ook niet teleur. Hij staat helemaal in het teken van de winter. Ben jij dol op wintersport, sneeuw, gezelligheid én de Japanse cultuur? Dan is deze uitbreinding echt iets voor jou. Hieronder kun je de trailer bekijken om alvast een beetje de sfeer te proeven 😉

Watch on YouTube

Maar wat kun je precies verwachten van De Sims 4 Sneeuwpret? Nou, een heleboel! 

Mt. Komorebi 

Bij De Sims 4 Sneeuwpret krijg je een nieuwe wereld: Mt. Komorebi. Dit is een wereld die je als local én toerist kunt ontdekken. Wait, what? Ja, met deze nieuwe uitbreiding is het mogelijk om vakantiewoningen te maken. Jouw Sims kunnen dus eindelijk een weekje op vakantie! Mt. Komorebi bestaat uit drie verschillende gebieden: Wakaba, Senbamachi en Yukimatsu. Wakaba is een klein stadje met moderne huizen en een gezellig centrum waar je de mascotte Yamachan kunt ontmoeten. Hier vindt ook het Festival van Jeugd plaats! Senbamachi is de oudste stad van deze wereld en hier kun je genieten van de natuur in de prachtige bamboebossen. Yukimatsu ligt op de helling van Mt. Komorebi en is dé plek met vakantiewoningen. Hier kan iedere wintersporter losgaan! Daarnaast heeft Yukimatsu een prachtig badhuis waar jouw Sims heerlijk kunnen relaxen. 

Op zoek naar spanning

Alle thrillseekers opgelet: met De Sims 4 Sneeuwpret kun je alle extreme sporten beoefenen. Skiën, snowboarden of bergbeklimmen tijdens een gevaarlijke excursie: het kan allemaal. Hoe meer jouw Sim deze sporten beoefent, hoe beter hij of zij zal worden. Is dit allemaal wat te wild? Het is ook mogelijk om te sleeën. Mega cute: het is ook mogelijk om met twee Sims op één slee naar beneden te glijden. 

De Sims 4 Sneeuwpret

Vind je innerlijke zen

Stiekem zijn wij een beetje jaloers op onze Sims, want wat zouden wij graag zelf in een warmwaterbron duiken! Na een dag vol winterse activiteiten kunnen je Sims bijkomen in een badhuis. Maar er zijn meer manieren om tot rust te komen: laat jouw Sims een ontspannen wandeling maken door de bamboebossen of sneeuwlandschap. Al snel zullen ze helemaal zen zijn!

Creëer jouw perfecte wereld

Ieder nieuw pack komt met nieuwe haarstijlen, kleding en meubels. De Sims 4 Sneeuwpret is geïnspireerd op Japan en dit zie je terug in de verschillende meubels! Je kunt aan de slag met shoji-deuren en schermen, of maak je eigen rotstuin. Cute detail: jouw Sims kunnen nu ook met stokjes eten! Ook de outfits zijn helemaal winter proof. Jouw Sims krijgen het niet koud in een skipak! 

de sims 4 sneeuwpret

Bepaal jouw levensstijl 

Levensstijlen zijn een hele nieuwe toevoeging aan De Sims 4. Het is nu mogelijk om nieuwe veranderingen in je persoonlijkheid of relaties te ontgrendelen dankzij levensstijlen en gevoelens. Levensstijlen passen zich aan de acties en gewoontes van je Sim aan, waardoor hun gedrag verandert. Interesting! Op deze manier krijgt De Sims nóg meer diepgang. 

Wintersale 

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf deze uitbreiding cadeau doen? Yes, treat yourself! Dit is hét moment om De Sims 4 Sneeuwpret te downloaden, want de uitbreiding is nu te koop voor de helft van de prijs. Score! Om De Sims 4 Sneeuwpret te kunnen spelen, heb je De Sims 4 basis game nodig. Good news: deze scoor je t/m 3 januari voor €4,99.

De Sims 4 Sneeuwpret is te spelen via Origin, Steam, Xbox One en Playstation 4. 

Bron: ea.comBeeld: ea.com