Fashion

Dit worden de zes belangrijkste jassen trends voor 2021 (+WIN)

De laatste dagen wordt het steeds kouder in ons kikkerlandje. Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook: tijd voor een nieuwe jas! Een nieuwe jas kopen is best lastig, want het is vaak een dure investering en je draagt ‘m bijna elke dag. Geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Geen zorgen, wij hebben de leukste jassen trends voor 2021 voor je op een rijtje gezet!

Jassen trends 2021: geruite jas

De geruite jas is weer terug van weggeweest! Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar hoewel wij echt houden van fashionable outfits, vinden we comfy toch ook super belangrijk. Zo’n geruite jas kan eigenlijk altijd, maar is vooral erg tof met een skinnyjeans of een lichte momjeans. Toffe boots eronder, een dikke wikkelsjaal en je bent ready to rock. Van een muts worden wij ook wel vrolijk, mocht het buiten wat kouder zijn. It’s up to you. Ben jij ook fan? Check dan eens ons Instagram-account voor een hele toffe win-actie!

View post on Instagram
 

 

Jassen trends 2021: wollen jas
Voor de echte koukleumen onder ons zijn wollen jassen de perfecte oplossing. Een wollen jas ziet er namelijk niet alleen leuk uit, maar geeft ook nog eens ontzettend veel warmte. Looks comfy, feels comfy!

View post on Instagram
 

Jassen trends 2021: trenchcoat
Een trenchcoat is altijd een goed om toe te voegen aan je garderobe. De jas is perfect voor gelegenheden waarbij je er netjes uit moet zien, een chique diner bijvoorbeeld, maar tegelijkertijd ook voor alledaagse outfits. Kies voor een licht kleurtje, zoals beige of poeder roze, voor een cute uitstraling. Of ga juist voor een felle kleur om op te vallen.

View post on Instagram
 

Jassen trends 2021: leren jas
Leren jasjes zijn al jarenlang onze favoriet. En ze kunnen áltijd, dus ook in 2021. Dikke sweater eronder, muts op en je bent ready to go. De jas geeft je een stoere uitstraling en staat zowel mooi bij een broek als bij een rokje. Zwarte leren jasjes zijn ideaal, want ze zijn makkelijk te combineren. Maar misschien is een rood of bruin leren jasje ook leuk voor de afwisseling?

View post on Instagram
 

Jassen trends 2021: halflange jas
Last but not least: de halflange jas. Heel populair en ook zeker een blijvertje. De jas is perfect voor meiden die niet super lang zijn, maar toch een jas willen dragen die net boven hun knieën uitkomt. Over het algemeen geeft de jas vaak een ‘zakelijke uitstraling’. Ideaal wanneer je een sollicitatie of een andere belangrijke afspraak op de planning hebt staan ;-).

View post on Instagram
 

Must reads 👀