Celebs

Wait what?! Het leeftijdsverschil tussen deze acteurs en hun personage is enorm

Soms kijk je een film of serie en denk je: hoe oud is deze persoon eigenlijk? Vaak speelt het verhaal zich af op een high school, maar de personages zien er nogal, uhm, oud uit. Deze leeftijdsverschillen tussen acteurs en hun personage zijn shocking.  

KJ Apa, Cole Sprouse en Ashleigh Murray

Allemaal spelen ze in onze fave serie Riverdale. Maar wist je dat het leeftijdsverschil behoorlijk groot is? KJ Apa was 19 tijdens het filmen van het eerste seizoen, terwijl Archie was pas 15 jaar oud was... Ja, echt waar. Die gespierde Archie was pas 15 jaar! Jughead was 16 jaar in het eerste seizoen en werd gespeeld door cutie Cole Sprouse. En hoe oud Cole zelf was tijdens de eerste opnames? 27 jaar. Wow. Kan het erger? Jazeker: Ashleigh Murray was namelijk een jaartje ouder dan Cole toen ze in de huid kroop van de tiener Josie. 

via GIPHY

De cast van Grease

Woohoo, we love Grease! Het blijf één van onze favoriete films. Maar hier is het leeftijdsverschil wel echt obvious. Niémand van de cast ziet eruit als een tiener. De main characters Danny en Sandy waren tijdens het filmen 24 en 29 jaar oud. En Rizzo was zelfs 34 jaar! Wow, insane! 

via GIPHY

Ian Somehalder en Paul Wesley 

Beide acteurs waren samen in The Vampire Diairies te zien. Ian was 30 jaar tijdens het filmen, maar zijn personage Damon was pas 25 jaar. Dit valt nog mee, in tegenstelling tot Paul. Hij speelde de 17-jarige Stefan in de serie. En hoe oud Paul toen zelf in real life was? 35 jaar...  

via GIPHY

Rachel McAdams

Mean Girl- Regina George werd gespeeld door Rachel McAdams. Tijdens het filmen was Rachel 25 jaar oud. Regina was pas 17 jaar oud. Fun fact: Amy Poehler, die de moeder van Regina speelt in Mean Girls, was slechts 7 jaar ouder dan Rachel.  

via GIPHY

Ross Butler

Ross Butler speelde de tiener Zach in 13 Reasons Why. Tijdens het filmen was de acteur al 28 jaar oud. Overigens speelden de andere castleden van 13 Reasons Why allemaal jongere personages. Maar Ross was de oudste van het stel. 

via GIPHY

Bianca Lawson en Sasha Pieterse

Beide actrices zagen we in de verslavende serie Pretty Little Liars. Wist je dat Sasha Pieterse pas 12 jaar was toen ze de pilot filmde als 15-jarige Allison? Zo jong! Bianca was daarentegen een stúk ouder. Ze speelde het vriendinnetje van Emily, Maya. Maya was 17 jaar in de serie maar Bianca was 31 jaar in real life! Omg! 

via GIPHY

Ben je niet echt impressed met deze leeftijdsverschillen? Bekijk dan hier de lengste van mannelijke celebs die kleiner zijn dan je denkt. 

Bron: cosmogirl.nl, buzzfeed.com | Beeld: Gettyimages.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved