Dit is wat een helderziende voor jou kan betekenen

Lifestyle door Elsemieke

Een helderziende of medium vertelt je dingen over jezelf zonder dat hij of zij van te voren iets van je weet. Diegene ontvangt namelijk beelden uit het verleden, heden en toekomst. Helderziendheid wordt niet altijd serieus genomen en het wordt tijd om daar verandering in te brengen.

Een helderziende is niet alleen voor toekomstvoorspellingen

Een helderziende voorspelt aan de hand van zijn of haar zintuigen wat de toekomst voor jou in petto heeft. Verder kan een helderziende je ook meer inzicht geven in bepaalde situaties en helpen om bepaalde blokkades te overwinnen.

Vragen die een helderziende kan beantwoorden, zijn bijvoorbeeld:

  •     Wordt mijn relatie een succes?
  •     Wanneer ontmoet ik mijn true love?
  •     Zal die ene ruzie ooit bijgelegd worden?
  •     Hoe verander ik bepaalde dingen in mijn leven?
  •     Wanneer vind ik weer geluk?
  •     Hoe word ik sterker?

Een helderziende stelt je gerust

Een helderziende kan daarnaast ook twijfels wegnemen en je helpen om trauma's uit het verleden los te laten. Als je dus bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je vastzit, kan een helderziende jou helpen om hier uit te komen. Hij of zij kan ervoor zorgen dat je weer in een positieve vibe zit.

Waarnemingen met een foto

Heb je een vraag over een bepaald persoon in je leven? Dan kun je een foto aan de helderziende geven. Hij of zij kan de persoon op de foto zien bewegen of veranderen. Ook krijgt een helderziende beelden door als je bepaalde voorwerpen met persoonlijke betekenis overhandigt. De waarnemingen van een helderziende komen in verschillende soorten. Sommigen zien kleuren, terwijl anderen engelen, aura's of symbolen zien.

Verleden loslaten om de toekomst te zien

Veel vragen aan een helderziende gaan over toekomstige gebeurtenissen, want daar hebben we immers geen kijk op. Maar het kan gebeuren dat een medium alleen het verleden en heden ziet. Gebeurtenissen uit de geschiedenis die nog steeds je leven uit het heden beïnvloeden, worden door een helderziende herkend en benoemd. Vaak heb je dit verleden nog niet helemaal verwerkt, waardoor inzichten uit de toekomst ook niet mogelijk zijn.

Onverwacht nieuwe inzichten

Lisa heeft economie gestudeerd en had zes weken geleden voor het eerst een consult bij een medium. "Ik was door mijn academische achtergrond altijd voorzichtig met paranormale activiteiten, maar tegelijkertijd vroeg ik me ook af wat een medium tegen mij te zeggen zou hebben. Ik was bijvoorbeeld benieuwd of ik ooit mijn ware liefde zou ontmoeten. Deze vraag stelde ik dan ook aan de helderziende en ik kreeg een bijzonder respons te horen. Ik zat namelijk ook al heel lang met een andere vraag in mijn hoofd en deze werd beantwoord door de helderziende. Uiteindelijk was het dus een interessante ervaring voor mij geweest." De helderziende zei tegen Lisa dat haar overleden hondje bij haar overleden vader is en dat hij iets wil goedmaken. "Ik schrok heel erg van deze uitspraak," zegt Lisa. "Spot is drie jaar geleden plotseling overleden en daar was ik enorm verdrietig over. Iedere dag dacht ik nog aan mijn hondje en vroeg me af waar Spot nu zou zijn. Is er iemand die nu voor hem zorgt?"

De helderziende kon het verleden niet weten

"Mijn vader leeft al dertig jaar niet meer en ik was pas zeven toen mijn ouders gingen scheiden. Ik heb na deze scheiding helaas helemaal geen contact meer met hem gehad, omdat hij nooit iets van zich liet horen. De helderziende wist natuurlijk ook niets van mijn familiesituatie af, want ik heb niets over mijn verleden verteld. Daarom kwam de boodschap extra hard aan. Ik was echt een paar dagen helemaal van slag! Nu ik er weer rustig over nadenk, vind ik het een hele rustgevende en mooie boodschap. Mijn vader heeft namelijk nooit voor me gezorgd, maar om het goed te maken, zorgt hij nu voor mijn huisdier Spot. Dit heeft het me makkelijker gemaakt om mijn vader te vergeven."