Love Island-Aleksandra vertelt juicy details over relatie met Denzel

News door Alyssa

Aleksandra en Denzel zijn nu ongeveer een maandje uit elkaar. De Love Island-winnaars hielden de reden van de break-up goed geheim. Toch deelt Aleks nu wat details over de breuk. Lees je mee? 

Love Island-Aleksandra vertelt juicy details over relatie met Denzel

In een mukbang video met Lotte van Leeuwen vertelt Aleksandra over de breuk met Denzel. Oeh. Wat de échte reden van de break-up precies is? Dat kan Aleks niet echt in woorden uitleggen. Wat babe Aleks wel vertelt is dat de relatie niet altijd even gezond was. Wow. "In het begin was ik sowieso super jaloers, maar ik moet eerlijk toegeven; Denzel heeft uiteindelijk echt mijn vertrouwen gewonnen", begint ze. "Maar ik vind wel dat onze relatie te beperkt was. We lieten elkaar niet veel dingen alleen doen."

Control 

Aleksandra laat weten dat Denzel en zij best controlling waren. "We waren best wel streng voor elkaar (...) er was bijvoorbeeld geen sprake van dat ik op reis ging met vriendinnen, of dat hij op reis zou gaan met vrienden. Het komt waarschijnlijk doordat het vertrouwen er in het begin niet was. We hebben er vanaf het begin een gewoonte van gemaakt om elkaar te beperken. Daar is het vervolgens bij gebleven."

Het wantrouwen begon eigenlijk al tijdens het Love Island avontuur. "Ik was daar super wantrouwig. Ik was er gewoon zeker van dat Denzel mij ging bedriegen. Ik vertrouwde hem gewoon niet", vertelt Aleks. No way dat Aleks haar volgende relatie ook zo wil aanpakken. "Omdat hij geen dingen alleen mocht doen van mij, mocht ik dat ook niet van hem. Het was een gewoonte geworden om elkaar dingen te verbieden. Dat wil ik echt niet meer in mijn volgende relatie."