Celebs

Love Island-Lotte deed mee aan het programma Steenrijk, straatarm

Lotte van Leeuwen kennen we natuurlijk allemaal nog van het eerste seizoen van Love Island. Maar woensdag was ze te zien in een ander programma: 'Steenrijk, straatarm'. Ze deed hier samen met haar moeder aan mee. En de reacties die Lotte - Love Island kreeg waren niet allemaal even positief...

Lotte - Love Island deed mee aan het programma 'Steenrijk, straatarm'

In het programma 'Steenrijk, straatarm' ruilen twee gezinnen voor een week van leven. Eén gezin heeft het thuis niet breed, het andere gezin heeft juist wel veel geld. Afgelopen woensdag ruilde Lotte - Love Island van huis met Petra en haar gezin. 

Lotte's leven

We kennen Lotte natuurlijk van Love Island, maar tegenwoordig verdient ze haar geld met haar werk als model en influencer. Lotte - Love Island vertelde in de aflevering dat ze net een nieuwe woning heeft: "Ik woon hier natuurlijk nog niet zo heel lang, maar ik had al wel gelijk in gedachte wat ik met dit huis zou doen. Boven wilde ik heel graag een eigen kamer voor mijn kleding hebben, want ik moest gewoon al mijn kleding kwijt." Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze was vroeger professioneel tennisster, maar door haar blessure kan ze nu niet meer sporten. Dit viel haar zo zwaar, dat ze een depressie kreeg. Mega heftig! Toch is Lotte - Love Island heel dankbaar voor het leven wat ze nu leidt en ze wil zeker ook niet klagen. 

Steenrijk, straatarm

In de aflevering van woensdag ruilde Lotte - Love Island met Petra. Zij heeft een heel ander leven dan Lotte. Petra heeft een gezin met 4 kinderen en moet iedere week rondkomen met ongeveer honderd euro. Het was dan ook niet zo gek dat Lotte het gezin een week lang wilde verwennen. Ze had een aantal verrassingen bedacht: er kwam een chef-kok koken, ze mochten een vlog maken inclusief unboxing, het zoontje van Petra kreeg les over steppen, ze mochten hun nagels laten doen en kregen een photoshoot. Maar dat was nog niet alles! Lotte en haar moeder ruilden een grote zak met kleding om, zodat ze daarvan cadeaus konden kopen voor Petra en haar gezin. Daarnaast zorgde Lotte óók nog voor een kerstboom en versierde ze het huis. How sweet! 

Negatieve reacties

Toch vond niet iedereen de deelname van Lotte - Love Island geslaagd. Vooral op Twitter waren er veel negatieve reacties te lezen.

Petra en haar kinderen hebben juist een hele fijne week gehad en zijn Lotte - Love Island en haar moeder ontzettend dankbaar voor alles. Ben je benieuwd naar hoe het nu gaat met de koppels van Love Island 2019? Lees het hier.

Bron: cosmopolitan.nl | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved