News

Temptation Island – deze singles worden unaniem weggestemd in aflevering 3 

Aah. Aflevering drie van Temptation Island staat nu online. Heb jij al gekeken? Is je antwoord nee? Oei. Dan kan je nu nog wegklikken, want er komen spoilers aan! And they are juicy. 

Temptation Island – deze singles worden unaniem weggestemd in aflevering 3 

Het meest exiting aan aflevering drie is dat er twee nieuwe singles bijkomen. De komst van beauty Kayli en de knappe Matthijs, zorgt er alleen wel voor dat twee van de OG’s het prachtige Italië moeten verlaten. Wij krijgen er een beetje Love Island vibes van. Dat is niet zo gek ook, want het programma heet natuurlijk niet voor niks Love or Leave. Duh. Alleen, welke singles moeten er dan hun koffers inpakken? Deze moeilijke keuze wordt gemaakt door de koppels. 

Goodbye 

Allereerst stemmen de meiden een single weg. Ze kiezen voor een guy met wie zij de minste connectie hebben. Voor de dames is de keuze makkelijk gemaakt. Wie het dan wordt? De knappe single Bowy is de zwakste schakel. Why? Nou, geen van de meiden voelt een echte connectie met hem. Voor Bowy maakt het niet echt uit. ”Ik kwam hier voor de liefde, maar daar is ook aantrekkingskracht voor nodig. Die was er niet. Ik ga mijn zoektocht lekker thuis hervatten”. Good luck Bowy!

Exit mannenvilla 

Nu is het nog de beurt aan de mannen. Wie sturen zij naar huis? Deze exit komt bij ons een beetje als een verassing. Want, niemand minder dan beauty Carré wordt naar huis gestuurd. Say what? Carré was in aflevering een juist super veel in beeld. Wij hadden het idee dat er wel een kleine romance zou ontstaan tussen haar en Marco. But no. Mega babe Carré verlaat Italië en alle meiden zijn in tranen. ”Ik gun de meiden het beste toe, en ik gun de jongens antwoorden in hun relaties, maar voor mij zat het er hier niet in”. 

View post on Instagram
 

temptation island

Temptation Island: Leave or Leave  

Het begint nu een beetje traditie te worden, want in ieder Temptation Island seizoen gaat er een koppel naar huis. Vorig jaar waren dit smokkelaars Gianni en Melissa, maar ook Channah en Quentin gingen het seizoen ervoor al snel met een retourtje naar huis. Je raad het al, want ook nu moet één koppel het programma verlaten. Wie dit zijn dat lees je hier

Beeld: RTL

Must reads 👀