Films & Series

Throwback: Deze 10 cartoons keek jij als kind

 

Oh, the good old days waar je in je vrije tijd úren spendeerde aan Nickelodeon en Jetix. Soms verlangen we terug naar die tijd. Voel jij je ook een beetje nostalgisch? Na het lezen van deze throwback wil je deze cartoons zeker opnieuw bekijken. 

1. Totally Spies

Het was onze droom om besties te zijn met Sam, Clover en Alex! Deze stoere girls gingen iedere aflevering op missie om de wereld te redden. En Jerry gaf de meiden altijd gadgets waar we jaloers op waren. Krijg je direct zin om Totally Spies te bingen? Dan heb jij even geluk: seizoen één kun je gewoon bekijken op Netflix. Yay!

View post on Instagram
 

 

 

2. Hey Arnold!

Deze cartoon ging over Arnold en zijn vrienden. Arnold was een weesjongen die het thuis zwaar had. Daarom was hij veel buiten te vinden, samen met zijn vrienden. Helga was stiekem helemaal in love met Arnold, maar ze liet dit absoluut niet merken. Integendeel, ze maakte hem constant uit voor voetbalhoofd. Stiekem was ze obsessed.

View post on Instagram
 

 

 

3. Winx Club

Woohoo! Nog een cartoon die we op Netflix kunnen bekijken. Voor de vriendinnenclub van Bloom was het nooit saai in de magische wereld van Magix. Welke fee was jouw favoriet?

View post on Instagram
 

 

 

4. Shin Chan

Deze cartoon vonden we eigenlijk vooral leuk omdat het een beetje grof was. Shin Chan liet namelijk vrij regelmatig zijn blote billen zien. Tot grote frustratie van zijn moeder. 

via GIPHY

 

5. As Told by Ginger

“Sommige zeggen het gras lijkt veel groener…” Ginger had het niet makkelijk op school. Gelukkig kon ze altijd rekenen op haar besties Pauline en Merel. 

View post on Instagram
 

 

6. Ratjetoe

Ratjetoe ging over de schattige baby’s Tommy, Dickie, Phil en Lil. Ze hadden het niet makkelijk, want Angeliekje plaagde de kids met veel plezier. Toch bleef het stel altijd positief. 

via GIPHY

 

7. Beugelbekkie

Het liedje van Beugelbekkie komt nog vaak in ons hoofd voorbij. “Kijk nou, ik ben een beugelbekkie! Vriendjes! Hou daar je mond maar over!” De cartoon ging over Sharon en haar vrienden Maria en Cornel. 

via GIPHY

 

8. Rocket Power

Rocket Power had een super catchy intro die we het liefste zo hard mogelijk meezongen. “Wij zijn skaters, met een missie, onwijs coole kids in start-po-ti-tie, Rocket Power!” Deze – indeed – coole kids deden bijna aan iedere extreme sport. En oom Tito had altijd de beste wijsheden. Woogity, woogity, woogity!

via GIPHY

 

9. Hamtaro

Hamtaro ging over een hamster die het liefste de mensenwereld wilde ontdekken. Ook had hij een crush op de schattige Bijou. Wilde jij na het kijken van Hamtaro ook altijd een hamster?

via GIPHY

 

10. The Wild Tornberry’s

The Wild Tornberry’s ging over family Berenklauw. Met een camper gingen zij op ontdekkingstocht in Afrika. Eline had een soort magische kracht, waardoor ze met dieren kon praten. Dit was haar grote geheim en niemand mocht het weten. 

View post on Instagram
 

Als je geluk had, mocht je deze series kijken met wat snacks. Deze snoepjes aten we vroeger allemaal!

Bron: glamour.nlBeeld: Brunopress