Netflix storing: zo los je dit op

Films & Series door Redactie

Aah. Het is zo irritant als je een Netflix avondje wil houden en je opeens de grote letters 'Netflix storing' in je beeldscherm ziet staan. Ain't nobody got time for this. Gelukkig is een Netflix storing super easy te fixenYes really. Je kan namelijk zelf een hele hoop dingen doen om een Netflix storing te verhelpen. Lees je mee? 

Heb je een Netflix storing? Zo los je het op

Alright. Er kunnen drie mogelijkheden zijn voor een Netflix storing. Je kan namelijk een slechte internetverbinding hebben, er kan iets mis zijn met je apparaat of het probleem ligt bij je Netflix-app of account. Nu je de drie type storingen kent, kunnen we gaan kijken naar de oplossingen. Yay. Want, dan zit je binnen no-time weer te genieten van jouw Neflix avondje. 

 Netflix storing trucje

Netflix heeft een super chille website, die je een aardig handje kan helpen als je een foutmelding in je scherm krijgt. Dus, ga naar deze pagina en typ je foutcode van jouw Netflix storing in. Als het goed is zie je nu precies waar jouw Netflix storing aan ligt. Yay. Iedere Netflix storing heeft namelijk een eigen code. Dat is superhandig toch? Zie je bijvoorbeeld ‘UI3012′? Dan gaat er iets mis met de internetverbinding. Deze website geeft je ook meteen een paar handige tips hoe je de storingen kan verhelpen. Je kan dus mega snel weer genieten van jouw favourite serie. Don't we all love that. 

Lees hier of Netflix storing heeft

 

Oei! Als jouw Netflix storing heeft, kan je het beste naar deze pagina gaan. Dan kom je namelijk bij het hulpcentrum van Netflix terecht. Hier vind je centraal de balk waar je je vraag kan stellen. Hier kun je ook alleen je foutcode in voeren. Netflix heeft allerlei codes die horen bij verschillende soorten storingen en problemen. Handig!

Netflix storing door internetverbinding

Deze storing is super easy gefixt. Het enige wat je hoeft te doen is je computer én het netwerk opnieuw opstarten. Hoe je dit doet? Nou, dit ligt er een beetje aan via welk apparaat je kijkt. First things first: doe de tv of je laptop even uit. Trek daarna de stekker uit de modem. Wacht even 30 seconden en doe daarna de stekker er weer in. Wat er nu gebeurt is dat je modem opnieuw wordt opgestart. Alle lampjes knipperen nu als een gek en dat is helemaal normaal. Wacht eventjes tot alles steady brandt en probeer de Netflix app opnieuw. 

Is er nu nog steeds een Netflix storing? Oei. Dan kan het zijn dat de router op een verkeerde plek staat. Het is namelijk mega important dat deze op een centraal punt staat. Is dit bij jou niet het geval? Move it. Let erop dat de router niet te dichtbij elektronische huishoudelijke apparaten staat. Want, deze kunnen het signaal blokkeren. 

Netflix problemen met account 

Oei. Natuurlijk kan het ook zijn dat de app vastloopt tijdens het bingen van jouw trusty serie. Het vastlopen kan gebeuren tijdens het opstarten van de app, maar ook tijdens het laden van je serie. Wat je het best kan doen bij deze Netflix storing is het apperaat uit- en aanzetten. Als het goed is ben je daarna back in business. Is dit niet het geval? Dan is een andere oplossing het resetten van de app via de instellingen onder ‘Netflix’ en het opnieuw installeren van de app.