Lifestyle

Dit gaan we allemaal doen als de lockdown voorbij is

 

Het einde van 2020 is in zicht en daarbij ook ons geduld met het virus. Natuurlijk begrijpen we dat alle maatregelen belangrijk zijn en doen daar ook niet moeilijk over. Maar er zijn gewoon een aantal dingen waar wij héél erg naar uitkijken zodra de lockdown voorbij is. Wedden dat jij dit ook gaat doen? 

1. Mondkapjes terug de kast in!

Sleutels? Check. Telefoon? Check. Portemonnee? Check. OV-chipkaart? Check. Ready to go! Je trekt de deur achter je dicht en holt snel naar je bus. Maar bij de bushalte besef je opeens: mondkapje vergeten. Argh! Het zit nog steeds niet in ons systeem. Wij zijn blij als de mondkapjes weer in de kast mogen. 

via GIPHY

 

2. School

Uhm, pardon? Wij hadden ook niet verwacht dit ooit te zeggen, maar: we missen het om naar school te gaan. Stiekem kunnen we niet wachten om weer naast onze besties in een lokaal te zitten. Of samen in de pauze een kop koffie te halen. Online een les volgen kan heel chill zijn (hello, pyjamabroek) maar in het écht is het toch een stuk gezelliger. 

via GIPHY

 

3. Uitgaan

Het is té lang geleden dat de voetjes van de vloer mochten. We missen de hilarische avonden die je met je vrienden kon beleven. Zodra de kroegen weer open gaan zijn wij de eerste die de dansvloer onveilig maken. Woo-hoo! 

via GIPHY

 

4. Festivals en concerten

Normaal is het in de zomer één groot feest. Ieder weekend is er wel een ander festival waar je gewoon bij moét zijn. Of wat dacht je van alle toffe concerten? Wij kunnen niet wachten om weer helemaal op te gaan in de muziek, samen met duizenden andere fans. Lekker meeblèren en front row hopen dat die hottie op het podium jou uit het publiek haalt. Hopelijk kan dit snel weer!  

via GIPHY

 

5. Vakanties

Wij realiseren ons natuurlijk dat we in deze tijd ontzettend bevoorrecht zijn met alle reizen die we kunnen maken. De verschillende manieren om meer van de wereld te zien zijn toegankelijker dan ooit. Des te groter het gemis dat het dit jaar niet gaat. Zodra het weer kan, boeken we meteen een leuke trip!

via GIPHY

 

6. Waar is dat feestje?

De kans is groot dat jij jouw verjaardag dit jaar niet écht hebt kunnen vieren. Mega balen! Wanneer we weer meer mensen mogen uitnodigen, doe je het gewoon dubbel zo dik over. Party at my place!

via GIPHY

 

7. Free hugs

We missen het uitdelen van knuffels! Hugs hebben we allemaal nodig. Zodra het weer veilig is, kunnen onze opa, oma, buurvrouw, vrienden, klasgenoten, collega’s en – why not – die willekeurige voorbijganger een dikke pakkerd verwachten! 

via GIPHY

 

8. De horeca

Het leven is gewoon een stukje leuker wanneer je eens in de zoveel tijd lekker kunt uiteten. Of een borrel kunt drinken op het terras. Of kunt lunchen met jouw bff. Of spontaan een drankje aan de bar kunt drinken met die leuke date. Of lekker rustig kunt werken aan jouw schoolopdrachten in een koffietentje. Je snap het. Zodra de horeca zijn deuren weer opent, staan wij vooraan. 

via GIPHY

Check hier de leukste spelletjes die je kunt spelen om de tijd tot het einde van de lockdown te doden.