Lifestyle

Deze 4 signalen geven aan dat je crush en jij beter af zijn als vrienden 

Als je single bent, dan herken je dit vast. Je bent aan het daten, maar je twijfelt of jouw crush wel echt relatiemateriaal is… Oei. We got you. Want, met deze 4 signalen kun je zelf makkelijk checken of jullie meant to be zijn. Lees je mee? 

Deze 4 signalen geven aan dat je crush en jij beter af zijn als vrienden 

1. Vaak oneens 

Alright. Het is natuurlijk niet erg, als je het soms niet met elkaar eens bent. Het is alleen wel fijn, als je met elkaar op een lijn ligt als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Hierbij kun je denken aan dingen als: familie, vrienden, normen en waarden, politiek en klimaatverandering. Als jullie heel erg verschillen, dan moet je jezelf afvragen of jouw crush wel the one is. Want, het is voor beide niet fijn om het té vaak oneens te zijn. 

2. Levensfase

Natuurlijk hoeft een andere levensfase niet meteen het einde van de love story te betekenen. Alleen, is het wel verstandig om jezelf af te vragen of jouw lover wel de ware is, als jullie levensfases te erg verschillen. Wat is dan te verschillend? Nou, leeftijd speelt een grote rol. Hebben jullie een groot leeftijdsverschil? Dan kan het zomaar zijn jouw crush en jij in een andere levensfase zitten. Oei. Waar je dit aan herkent? Easy, Als de een bijvoorbeeld nog studeert en de ander al een leidinggevende functie heeft. Of als de een ready is om te settelen en de ander hier nog niet aan wil denken. Als je merkt dat je in andere levensfases zit, dan moet je jezelf afvragen of een relatie wel een goed idee is. 

3. Aantrekkingskracht 

Aantrekkingskracht is key boys and girls. Dus, zijn je crush en jij al een tijdje bezig? Is er veel seksuele aantrekkingskracht, maar heb je het idee dat je verliefd bent? Dan is de kans best groot dat jullie niet meant to be zijn. Als je je helemaal niet aangetrokken voelt én niet verliefd bent, dan zijn jullie beter af als vrienden. 

4. Andere doelen 

Oké, het kan zijn dat je met iemand aan het daten bent, die andere doelen heeft. Zo kan de een opzoek zijn naar iets serieus, terwijl de ander het liever casual houdt. Oei. Is dit bij jullie het geval? Vraag jezelf dan af of jouw crush en jij wel bij elkaar passen… Het is heel belangrijk om te weten wat je zelf wil en waar je zelf voor staat. Als dit niet overeenkomt, dan kun je beter vrienden blijven. 

Bron: BeautifyBeeld: iStock

Must reads 👀