Lifestyle

Dit herken je wanneer je verliefd bent

Heb jij ook wel eens van die kriebels in je buik waarvan je denkt ‘wat is dit nou’? Wij weten precies wat dat is, het zijn namelijk vlinders… Verliefdheid brengt een hoop leuke dingen met zich mee, maar ook dingen die je liever niet wilt. Helaas heb je daar geen controle over. De onderstaande dingen zal je zeker herkennen als je verliefd bent of ooit verliefd bent geweest. 

♥ Stalker komt naar boven
Je wilt alles tot in detail uitzoeken. Waar houdt hij zich mee bezig op een dag, heeft hij hobby’s, waar woont hij en ga zo nog maar even door. Natuurlijk weet je dit soort dingen allemaal al als je een relatie met iemand hebt. Maar ben je aan het daten en merk je dat je soms een beetje jaloers wordt, dan is dit waarschijnlijk wel een teken. You’re in love….

♥ Stoppen met praten over je lover is erg moeilijk voor je
Als je echt verliefd bent praat je graag over je lover. Dit kan voor andere soms wel vervelend zijn, maar jij hebt dat totaal niet in de gaten. Tip: Probeer dit dus te beperken anders lijkt het net of je nergens anders over kan praten en dat is niet het geval toch..;)

♥ Je hoofd kleurt weg als een tomaat
Rood is dan wel een mooie kleur, maar als je wegkleurt als een tomaat denk je daar toch wel anders over. We hebben er waarschijnlijk allemaal wel eens last van, dus of het om een belangrijke presentatie of een ongemakkelijk moment met je lover gaat maakt niet uit. Dat rode hoofd wil je echt niet laten zien, maar helaas heb je dit niet in de hand. Tip: Probeer zo relaxt mogelijk te blijven.

♥ Concentreren op werk en studie is erg lastig
Je bent erg dromerig en kan je niet goed concentreren. Dat je dromerig bent is niet erg, maar je moet je natuurlijk wel kunnen focussen op je werk of studie. Dat zijn namelijk twee dingen die ook heel belangrijk zijn in het leven. Tip: als je werk af is kan de dromenland knop aan..;)

♥ Je krijg geen hap door je keel
Als je in de beginnende fase van je verliefdheid zit herken je dit moment waarschijnlijk als geen ander, al heeft lang niet iedereen hier last van. Vele van ons zijn dan erg zenuwachtig en krijgen geen hap door hun keel. Sommige zullen dan denken ‘super chill, dan hoef ik niet te diëten’, maar dit is niet de manier om af te vallen. Zorg daarom goed dat je wel wat binnen krijgt.

♥ Je schermtijd is verdubbeld
Sinds je verliefd bent zit je steeds vaker op je mobiel. Je bent dan waarschijnlijk veel aan het appen met hem/haar. Of de stalker in jou komt toch weer een beetje naar boven.

Beeld: iStock