News

Cheer up: Coca-Cola brengt de eerste frisdrank met alcohol uit

We zijn gek op cola en vinden het mega lekker om onze favoriete frisdrank te mixen met sterke drank. Coca-Cola begrijpt dat wij een frisdrank die alcohol bevat graag willen voor alle zaterdag avonden. Het drankje is al voor je gemixt, dus het is alleen nog maar een questie van inschenken en opdrinken.

Cheer up: Coca-Cola brengt de eerste frisdrank met alcohol uit

I'm not as drunk as you think I am. Trommelgeroffel... Coca-Cola introduceert met Topo Chico Hard Seltzer een verrasend drankje, anders dan je normaal gewend bent.

De unieke twist ontstaat door alcohol gemengd met bruisend water, natuurlijke aroma’s en fruitsmaken. Het zorgt voor een zachte en natuurlijke smaak. In Zuid-Amerika is het al een succes en dat belooft het in Nederland ook te worden. Alsof we aan een variant nog niet genoeg hadden hebben ze er drie uitgebracht. Namelijk de Tangy Lemon Lime, Tropical Mango en Cherry Açai. Wij zijn vooral benieuwd naar de laatste. Het drankje is geïnspireerd Topo Chico. Bruisend mineraalwater wat een populaire mixer is voor barkeepers en cocktailshakers.

Topo Chico Hard Seltzer is vanaf week 49 in Nederland verkrijgbaar en zit verpakt in 100% recyclebare blikjes van 330 ml. Ze bevatten 96 kilocalorieën De nieuwe frisdrank met alcohol van Coca-Cola heeft een alcoholpercentage van 4,7%.

via GIPHY

Bron: NSMBL | Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved