Celebs

Temptation Island-Jolien showt haar babybuik

Temptation Island-Jolien is in verwachting van haar tweede kindje. Dit maakte zij eind oktober al bekend. Cute! Nu showt ze vol trots haar babybelly op Instagram. En wij kunnen je verklappen, de foto's zijn prachtig. Daddy Herbert mag trots zijn op zo'n mooie zwangere babe. Kijk je mee?

Temptation Island - Jolien showt haar babybuik

Jolien, Temptation Island-deelnemer uit het seizoen van 2017, verwacht samen met boyfriend Herbert dus een tweede kindje. Sindsdien is het koppel onafscheidelijk en nog helemaal in love. In 2018 kregen zij hun zoontje Emilio. Die mag zichzelf dus binnenkort een grote broer noemen! How sweet.  

De zwangerschap begon zwaar

Toen Temptation Island-Jolien zwanger was van zoontje Emilio, ging dat allemaal zonder vervelende kwaaltjes. Helaas is dit nu wel anders. Ze schrijft op Instagram: "Toen ik zwanger was van Emilio genoot ik er echt van, een zwangerschap waar je ook kon van genieten, geen kwaaltjes, geen pijntjes, geen zorgen. De eerste zwangerschap is zo speciaal. Wanneer ik wist dat ik zwanger was van #babynr2 was ik heel happy maar iets later heb ik echt geklaagd, dit was een volledig andere zwangerschap dan de eerste. Ik was misselijk, deed lastig tegen mijn naasten, kon niet genieten en had er ook niet 100% aandacht voor.." Dat klinkt best heftig! 

Eindelijk genieten

Gelukkig kan ze nu wel genieten van de zwangerschap. Mede door het verlies van de baby van haar beste vriendin, ziet Temptation Island-Jolien haar zwangerschap helemaal anders. "Ik kan nu na 20 weken eindelijk genieten van de baby, maar zal pas helemaal gelukkig zijn eens ik de baby in mijn handen heb.. Niets is nog vanzelfsprekend." schrijft ze op Instagram.

 

 

 

Temptation Island-Jolien is in maart uitgerekend. Zij mag dus nog een aantal weken van haar zwangerschap genieten!

Wij zijn benieuwd of het nieuwe seizoen van Temptation Island ook een bron zal zijn voor baby's ;-) Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we genieten van Temptation Island: Love or Leave. We can't wait!

Bron: cosmopolitan.nl | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved