News

Temptation Island 2020: Dit zijn de eerste beelden

Het is bijna zover! Op donderdag 26 november gaat het seizoen Temptation Island 2020: Love or Leave op Videoland van start. YES! Gisteren werden alle singles al bekend gemaakt en vandaag hebben wij de eerste beelden voor je. En we kunnen je verklappen: deze zijn heftig! 

Bekijk hier de eerste beelden van Temptation Island 2020

Het nieuwste seizoen speelt zich af in Italië en dit keer gaat het er iets anders aan toe. Waar de koppels het normaal zwaar krijgen met alle verleiders om hen heen, staat er nu meer op het spel: échte liefde. De verleiders zijn namelijk singles die opzoek zijn naar true love. Zullen de koppels deze relatietest overleven? Misschien komt dit concept je wel bekend voor. Dat kan helemaal kloppen: het is namelijk geïnspireerd op Temptation USA. 

Temptation Island 2020 met Monica Geuze en Kaj Gorgels

Besties Monica Geuze en Kaj Gorgels gingen met de vier koppels mee naar het romantische Italië. En stiekem zijn wij een beetje jaloers: alle deelnemers verblijven namelijk in deze prachtige villa's. En ja, je leest het goed: villa's als in meervoud! De mannen én de vrouwen hebben namelijk ieder een eigen villa tot hun beschikking. Goals! Dit is voor ons al reden genoeg om te kijken en wij kunnen niet wachten. 

Het is trouwens niet de eerste keer dat we Monica en Kaj samen zien werken aan een project. Eerder dit jaar lanceerden zij het online platform Mind of Madness. Hier worden allerlei mindful onderwerpen behandeld, geïnspireerd op de goede gesprekken die de besties voeren. Dit doen ze aan de hand van een maandelijkse livestream. Interesting! 

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat Temptation Island 2020 van start! We can't wait! En ben je benieuwd naar welke singles het de koppels moeilijk gaat maken? Check hier alle mannen en vrouwen

Bron: lovereality.nl

 
Bron: lovereality.nl | Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved